védelem

A megelőzés mindennél fontosabb!
Piacképes, stabil, ellenálló és egészséges gyümölcstermés Arysta-technológiákkal.
Így gondozd a repcédet a sikerért!
Hollandiai gyárlátogatásra és workshopra szóló meghívást kaptunk múlt év végén a Zuidberg gyár magyarországi képviselőjétől, a Deraland Kft.-től
A 2025-ig megvalósuló cél a vállalat teljes kakaóellátási láncát érinti
Gyommentesség, növényvédelem a napraforgó termesztésben
Csatlakozz Te is a faölelési flashmobhoz!
A NAGÉV húsz éve foglalkozik megrendelésre történő tűzihorganyzással (bérhorganyzással) a gazdaság szinte valamennyi területére, ezen belül a mezőgazdasági szektorba is.
Az őszi csapadékhiány a kalászosok lassú kezdeti fejlődését és a bokrosodás elmaradását okozta.
Ahonnan mihamarabb el lehet és el is kell mozdulnunk
A Doxmand a vadriasztók és a rágcsálóriasztók után a seregélyek távoltartására fejlesztett készüléket
A projektek együttes költségvetése meghaladja a 10,5 milliárd forintot.
A megállapodás 235 vizes élőhelyekhez kötődő madárfajt oltalmaz a dél-afrikai pingvintől az északi tengeri lundáig bezárólag, köztük hazánk valamennyi vízimadarát is.
A szervestrágya-szórást a kiszórandó szerves- trágya nagy volumene miatt ól szervezett logisztikával szükséges elvégezni.
Haladéktalanul életbe kell léptetni egy fejlesztési koncepciót, máskülönben komoly károkat okoz a Duna mind alacsonyabb vízállása.
Az Európai Unió 2021-2027 közötti Közös Agrárpolitikájában (KAP) az uniós kifizetések szerkezete nem, viszont az igénybevételi, valamint a végrehajtási szabályok várhatóan bonyolultabbá válnak.
Gyakran okoz bosszúságot a gazdálkodóknak, hogy egy néhány éve vásárolt acélszerkezeten megjelennek az első rozsdafoltok.
Engem baromfitenyésztőként ez az időszak a kettősség érzéseivel lep meg minden évben: gyönyörködöm a természet fantasztikus erejében – a...
Kérdezem kedves Olvasóinkat, ültek-e már igazán gyors sportkocsiban? A gyorsulás beleprésel az ülésbe, vérmérséklettől függően vigyor vagy rémület ül...
Mi történt a nagyvilágban?