Makovecz Imre tervezte azt a csárdát, ami Rózsa Péter birtokán fogadja a betérőket Balmazújváros határában. A 80 hektáros saját területen és 600 hektár bérleményen a kaszáló mellett egy biokertészet is megfér. De van itt sajtüzem, vágóhíd, füstölő, érlelő, de pálinkafőző is. A vendégek itt házi sajtot, kolbászt, sonkát kóstolhatnak, mellé szamártejet, bivalytejet és joghurtot fogyaszthatnak.
Biogazdálkodás a Hortobágyon
Előző
Százmilliós károkKövetkező
Agrokerti Party 2019 FehérgyarmatonKapcsolódó hírek
-
Házastárs, üzlettárs, vadásztárs
Állítólag Hemingway és barátai szórakoztatták egymást azzal, hogy melyikük tudja rövidebben elmesélni egy élet regényét… Nos, Kisgergely László és…
-
Időutazás a kasza körül
A vadak védelme a széna minőségének megóvása szempontjából is kulcsfontosságú: a takarmányba keveredett tetem ugyanis botulizmust okozhat a haszonállatokban.
-
Magyarország Legszebb Birtoka – Varga Pincészet
Keressük együtt Magyarország Legszebb Birtokát! Elindult a közönségszavazás, szavazzon kedvencére!
-
Hársházi Péter egyéni vállalkozó – Családi gazdaság kategória
Keressük 2020-ban is Magyarország Legszebb Birtokát!
-
Állattartás, feldolgozás: értékteremtés helyett visszaesés
Állattartás: kiváló szerves trágyát, európai szinten is ritka fehérjetartalmú toll-lisztet gyárt egy hazai feldolgozó – de mi lesz az ágazattal…?!