Nem csak a színe szebb, az íze is finomabb a prémium sertéshúsnak! Videónkban megmutatjuk, hogy miért!
Mitől jobb a prémium sertéshús?
2019.12.13
Előző
Ezüst, luc vagy a Nordmann? Megmutatjuk melyik fenyőfa miért szép!Következő
Koch Csaba: a borász, aki mindig újít, pedig már majd’ minden díjat elért….Kapcsolódó hírek
-
42 ezer darabos pecsenyekacsa-állományt kell felszámolni
Az egyik nap jobb, a másik rosszabb; még mindig a vonuló madarak veszélyeztetik a mezőgazdaság egyes területeit.
-
Változás a dohánytermesztők nyilatkozati kötelezettségében
Új formanyomtatványon kell bejelenteni a dohány-szerkezetátalakítási programban az együttműködő termelőt.
-
Bátrabban merjünk spórolni!
A piaci árak és a termelési költségek napról napra változnak – a mezőgazdasági termelők újraterveznek.
-
Mit kell tennem, hogy a kifizetés 20%-át ne tartsák vissza?
Az eco-scheme listával kapcsolatos tudnivalók.
-
Nagy kihívás a mezőgazdaság digitalizálása
Az emberi képességek teljes körű „kiváltása” a szántóföldi gazdálkodás minden területén még mindig nagy kihívást jelent…