Nem csak a színe szebb, az íze is finomabb a prémium sertéshúsnak! Videónkban megmutatjuk, hogy miért!
Mitől jobb a prémium sertéshús?
2019.12.13
Előző
Ezüst, luc vagy a Nordmann? Megmutatjuk melyik fenyőfa miért szép!Következő
Koch Csaba: a borász, aki mindig újít, pedig már majd’ minden díjat elért….Kapcsolódó hírek
-
Sertéspestis: újabb szomorú rekord
Kerítéssel védekeznének alakítanának ki vaddisznómentes övezetet a határon, miután februárban rekord esetszámot mértek.
-
Osztozunk a kockázatvállalásban
AgriClime időjárási garancia a Syngenta-termékekre
-
Hoppá, ennek a 8 hektárnak 1643 gazdája van!
Mutatjuk az osztatlan közösök legabszurdabb számait!
-
Hazánkban a hústermelés közel felét a baromfiágazat adja
Csirkehúsból eszünk a legtöbbet, ez mellett jellemző még a pulyka, a kacsa és a liba.
-
A világ túlsó oldalán is bukja piacait az EU-s sertéshús
Továbbra sem áll nyerésre az európai mezőgazdaság az amerikai konkurensekkel, a sertéshús-export is csökken Óceániában.