Nem csak a színe szebb, az íze is finomabb a prémium sertéshúsnak! Videónkban megmutatjuk, hogy miért!
Mitől jobb a prémium sertéshús?
Előző
Ezüst, luc vagy a Nordmann? Megmutatjuk melyik fenyőfa miért szép!Következő
Koch Csaba: a borász, aki mindig újít, pedig már majd’ minden díjat elért….Kapcsolódó hírek
-
Őszi szárbontás AÖP-támogatással a talajélet szolgálatában!
Az AÖP támogatásban szárbontásra csak azok a készítmények alkalmazhatók, melyek engedélyokiratában ez fel van tüntetve!
-
Csökken a gázolaj ára szerdától
Szerdától csökken a mezőgazdasági gépekben is leggyakrabban használt gázolaj ára, nem is csak pár forinttal…
-
Ismét szállíthatunk élő szarvasmarhát Törökországba
Bognár Lajos országos főállatorvos a magyarországi export növelése érdekében öt EU-n kívüli és két uniós ország magas rangú állategészségügyi tisztviselőjével folytatott kétoldalú egyeztetéseket az Állategészségügyi Világszervezet májusi éves közgyűlésén
-
Agrárágazat anno – Így készítik a házi savanyú káposztát (videóval)
Köztudott, hogy a savanyú káposzta nagyon egészséges, mert tele van C vitaminnal. Videónkban bemutatjuk, hogyan készítik hagyományosan ezt az ételt.
-
Halogattuk, menthetetlen a Homokhátság 1 millió hektárja
A Homokhátság kiszáradása évtizedek óta tart, a vízmegtartás, a tájalapú gazdálkodás lehet az mezőgazdaság megmentője.