Nem csak a színe szebb, az íze is finomabb a prémium sertéshúsnak! Videónkban megmutatjuk, hogy miért!
Mitől jobb a prémium sertéshús?
2019.12.13
Előző
Ezüst, luc vagy a Nordmann? Megmutatjuk melyik fenyőfa miért szép!Következő
Koch Csaba: a borász, aki mindig újít, pedig már majd’ minden díjat elért….Kapcsolódó hírek
-
A jövő a levegőből jön
UAV a mezőgazdaságban, avagy a terményvizsgálat korszerűsítése
-
Szerb szójafajták – hazai viszonyokhoz válogatva
A Betamag-Trade Kft. szójafajtái kimagasló terméseredménnyel vizsgáztak hazai viszonyok között is.
-
Az ágazat stabilitása a hazai fogyasztás növekedésétől is függ
Az itthon előállított évi mintegy 10 ezer tonna nyúlhús 97-98 százaléka külföldre kerül.
-
Minőségi kenyeret mindenkinek!
Alakor, tönköly, tönke: a tájfajta ősgabonák kiaknázatlan lehetőségeket rejtenek.
-
Syngenta: csökkent a káposztafélék termőterülete
Évekig emelkedett, az idén viszont csökkent a káposztafélék termőterülete.