A pályázatra beadott díjnyertes technológia:
Az egész szemű búza-kiegészítés technológiájának megteremtése, mint eszköz a hatékony baromfi-takarmányozás szolgálatában
Termékismertetés
Keressen bennünket!

Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélreAz egész szemű búza-kiegészítés technológiájának megteremtése, mint eszköz a hatékony baromfi-takarmányozás szolgálatában
Keressen bennünket!
Előző
A pockok 500 ezer tonnás terméskiesést okozhatnak az őszi kalászosoknálKövetkező
Meggyértékesítési gondok miatt a minisztériumhoz fordult a szabolcsi kamaraA mezőgazdaság aktuális, karácsonyi kérdése: édességet szalonnából?
Dr. Búza László, a FOODLAWMENT, az Európai Fenntartható Élelmiszerlánc elnöke és munkatársai – Schill Judit, Dömsödi József – a múlt évi sikeres I. Fenntartható…
Több oldalról is biztosított a mezőgazdasági és élelmiszeripari üzemek zöld átállása.
Nagy növekedésre számíthat a baromfipiac, tavalyi kétszeresét hozhatja a mezőgazdaságban, élelmiszter-kereskedelemben.
A mezőgazdasági őstermelői igazolványokra vonatkozó új jogszabály megteremti az elektronikus eljárás, és a jelenlegi papír alapú igazolványok helyett a kártya alapú igazolvány bevezetésének feltételeit.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.