fbpx

Strapabíró talajművelők a 30 éves METALWOLF-tól

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 március 11.

2021-ben már a 30. születésnapját ünnepli a METAWOLF KFT.! Napjainkban modern gyártócsarnokban folyik a munka, a teljes tervezési és gyártási folyamatot helyben tudjuk megvalósítani. De milyen utat járt be a cég idáig?

Géderlaki telephelyünk a rendszerváltás előtt a helyi TSZ gépgyártó-, gépjavító üzemeként működött. Farkas László, cégünk alapítója, 1991-ben társtulajdonosként átvette a gyártóeszközöket és dolgozók egy részét. Elkezdtük az önálló termelést: kazán- és transzformátorvasszerkezet-gyártással foglalkoztunk. Egy hollandiai utazás során látott mezőgazdasági gépjavítással foglalkozó családi vállalkozás adta az ötletet az új profilhoz: gyártsunk talajművelő eszközöket! A kilencvenes évek elején az új kisgazdaságoknak nagy szükségük volt saját mezőgépekre.

 

METALWOLF

Akkor…

 

Az első modellünk egy krumpliszedő gép volt. A termékpalettánk folyamatosan bővült, ahogyan a vevőink köre is. 1994-ben teljesen a Farkas család tulajdonába került a METALWOLF Kft. A következő mérföldkő 1996-ban jött el, amikor megvásároltuk a telephelyet, és amikor a következő generáció képviseletében Farkas Csaba is a METALWOLF-nál kezdett dolgozni. Gépészmérnöki végzettségének hála az ő tervezőasztaláról kerülnek ki az egyedi gépek. A cégünk kezdetben 12 emberrel működött, a létszám folyamatosan bővült, jelenleg 26 fővel dolgozunk. A telephelyünk is fejlődött, 2002-ben építettük meg a saját festőfülkénket, 2010-ben bedaruztuk a legnagyobb csarnokunkat.

 

METALWOLF

…és most

 

Amit ma ügyfeleink látnak, a korszerű irodák és gyártócsarnok, már régóta terveink között szerepelt. Ez az álom végül 2019-ben vált valóra. László és Csaba a kezdetektől elkötelezettek a legjobb minőség mellett. Csakis olyan tervet engedünk megvalósulni, amelyik megbízhatóan működik, és kiállja az idők próbáját. A felhasznált anyagok tekintetében sem vagyunk hajlandóak kompromisszumra, spanyol, német beszállítóktól vásároljuk a magas minőségű alapanyagot. A cégünk 30 éve ugyanott elérhető, ez a folyamatos alkatrészellátás biztonságának is záloga.

Ha megbízható, strapabíró talajművelő eszközt keres, megtalálja a 30 éves METALWOLF-nál!

 

Nézze meg a 30 éves Metalwolf Kft.-ről készült videót is itt, vagy ide kattintva!