fbpx

A Bábolna-Takarmány nagysikerű partnertalálkozója

Írta: Szerkesztőség - 2011 február 03.

A PR úgy tartja: rendezvényed legyen vonzó, egyedi, különleges, ”meghökkentő”; sok mindent szervezhetsz, csak azt nem, amit mások.

A Bonafarm Bábolna-Takarmány szeptember 16-án rendezett partnertalálkozójának szervezői úgy tűnik megfogadták ezt a tanácsot. Rendezvényük vonzó volt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a kultúrált körülményeket biztosító Sarlóspuszta Club Hotelbe közel 300 partnerük jött el az ígéretes programra.

Rendezvényük egyedi volt, mert róluk, közös dolgaikról volt szó.

Az egybegyűltek tájékoztatást kaptak a cég ígéretes tevékenységéről és a soron lévő terveikről, feladataikról /Kádár Péter ügyvezető igazgató/.

Gyakorlati értékű, jó példát kaphattunk arra, hogy a genetikai törvények megtartásával világszínvonalú sertéstelep működik Dalmandon /Nagy Tibor sertés-ágazatvezető/.

Tudományos alaposságú gyakorlati tanácsokat hallottak az egybegyűltek a mikrobiológia világából. Megtudhatták milyen lehetőségek vannak a mikrotoxinok okozta toxikus hatások mérséklésére /Dr. Mézes Miklós egyetemi tanár/. A partnerek újfent tapasztalhatták, hogy a Bonafarm-Bábolna Takarmánynak igen sikeres az innovációs tevékenysége /Dr. Fábián János kutatás-fejlesztési vezető/.

Rendezvényük különleges – első hallásra – „meghökkentő” volt. Vajon mit ajánlhat a takarmányozás világában jártas szakembereknek dr. Kemény Dénes a háromszoros olimpiai bajnok vízilabda válogatott szövetségi kapitánya és Vitray Tamás kettős a sport világából vett tapasztalataival, az üzleti világban dolgozóknak. Kiderült: igenis van kapcsolódási pont. A sikerhez kell egy összekovácsolt csapat, bár igaz hogy a szereplők sokszínűségéből, eltérő egyéniségéből fakadóan ez a csapatépítés egyáltalán nem könnyű feladat.

A vastaps jelezte, hogy a különleges előadás óriási sikert aratott.

Érdemes volt eljönni, ismét értékes munícióval távozhattunk – összegezték véleményüket a partnertalálkozó résztvevői.