fbpx

A CHH MŰSZAKI KFT. BEMUTATJA: CIMBRIA DELTA síkrostás tisztítógép

Írta: - 2018 február 06.

A Cimbria Delta síkrostás tisztítók széles választéka kiváló hatékonyságot és tisztaságot biztosít minden termény számára. Precízen hangolt duplázott szelelőrendszer és tökéletes rázómozgás jellemzi. A vetőmagos rostánál a hatékony és kíméletes tisztítási folyamat biztosítja a vetőmag csírázási képességét, miközben a sérült szemek mennyisége minimálisra csökken.

Amennyiben idegen anyag, szemét, vagy sok törtszem található a magok között, akkor észrevehetően romlik a feldolgozás minősége, vagy csökken a teljesítmény. A legjobb megoldás a síkrostás tisztítógép. Ilyen rázórosta a CIMBRIA DELTA tisztítógép. Ez a rostagép nem önmagában áll, hanem elkülönülő előszéllel és utószéllel párosul. A hatékony rostálás kulcsa a hosszú löketű, excenter hajtású rázás. Dobja és keveri is a magot, ellentétben a körhagyó, vagy dobrostákkal. Rendkívül fontos, hogy a rostára vezetés előtt ki tudjuk szelelni a könnyű szemetet a magok közül, ezt a feladatot az ún. előszél végzi. A már megrostált anyagban finomabb beállításokkal végzett légtisztításra is szükség lehet. Az utószéllel végezve javíthatjuk a rostálás végeredményét.

Tudjuk, hogy a piac csak a jól megtisztított, egészséges terményt fizeti meg. A kiváló hatékonyságú tisztítógép az alapja a jó munkának. A többi osztályozó gép kiválasztása ezt követően, a terménytől és a megoldandó feladattól függ.

BEFOLYÁS VIBROADAGOLÓVAL

Az optimális betöltés a tisztítóba vibroadagolóval valósul meg. Az adagolóba mindenféle gabona és vetőmag betölthető, kíméletes és ellenőrzött irányítással. A betöltés mértéke sebesség szabályozóval beállítható.

ELŐ- ÉS UTÓSZÍVÁS

Minden Cimbria tisztító kettős légleválasztó rendszerrel rendelkezik. Az előszívás feladata a por és a könnyű idegen anyagok eltávolítása a gép bevezető nyílásánál, hogy csökkenjen a porlerakódás a gép belsejében. A magáramlás így finom és egyenletes lesz a rostákon. Az utószívás kigyűjti a tiszta gabonából a fennmaradt hüvely- és szármaradványokat a gép utolsó kivezető nyílásánál.

ÁRAMLÁS

A Cimbria Delta tisztítók állítható áramlási rendszerrel működnek, így a kezelő kiválaszthatja a különböző feladatokhoz a megfelelő áramlási teljesítményt. Könnyen cserélhető kimenetekkel és elosztókkal a kezelő 16 különböző áramlás közül választhat a különböző modellek esetében. A megfelelő áramlás eredménye maximális teljesítmény és kiváló minőség.

ROSTÁK

A Cimbria rostákat gumigolyók segítségével tartunk tisztán, speciális golyótartó tálcákon elhelyezve. A perforáció aránya a rostalemezeken a lehető legnagyobb, ami maximális teljesítményt eredményez a gép számára.

Cím: H-9027 Győr, Körtefa u. 4. Telefon/fax: 8+36) 96/ 527-357, Mobil: (+36) 30/9475-440

E-mail: [email protected], Web: http://www.chh.hu

CÍMKÉK vetőmag