fbpx

A Gépközvetítő Kft. kínálata!

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 11.

A Gépközvetítő Kft. küldetése hogy a magyar mezőgazdasági termelők az európai uniós tagságunk előnyeit kihasználva, az igényeiknek a leginkább megfelelő John Deere traktorokat és egyéb eszközöket jelentős árelőnnyel vásárolhassák meg, ráadásul akár “ÁFA MENTESEN”. Mindezt Ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal, maximálisan Ügyfeleink igényeihez igazodva igyekszünk megvalósítani. Cégünk elsősorban John Deere mezőgazdasági traktorok és egyéb mezőgazdasági eszközök beszerzésével foglalkozik, megbízásos formában, széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén keresztül. Beszállítóink árajánlatai közül a legkedvezőbbet választjuk ki Önnek, így biztosítva a legnagyobb pénzügyi megtakarítást. Önnek nem szükséges a készleten lévő gépek felszereltségével kompromisszumot kötnie, állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint! Így traktorja teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit valóban használni szeretne, és semmi olyan “felesleges”, a gép vételárát növelő extrát nem fog tartalmazni, amire valójában nincs is szüksége. Igyekszünk felmérni Ügyfeleink igényeit, majd ezt követően a számukra leginkább megfelelő gépet ajánlani.  Bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait a lehető legteljesebb módon, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével. Éljen az egyedi konfigurálás előnyeivel!

AKTUÁLIS AKCIÓS KÍNÁLATUNKBÓL:

John Deere 6095MC, ÚJ, AKCIÓS ÁRON, akár ÁFA mentesen is ELADÓ!

Specifikáció:

Évjárat: 2017Üzemóra: 0Motor: 4,5 literes, 4 hengeres John Deere DieselTeljesítmény : 95 LE

Műszaki tartalom:

Váltó: 24/24 PowrQuad Plus váltó, baloldali irányváltóval 40 km/h

Hátsó, mellső tengely: MFWD TLS rugózott mellső híd

Kerekezés, sárvédő: Első kerék: 380/85R24Hátsó kerék: 420/85R38

Hidraulika és TLT: 80 l/min hidraulika szivattyú2 pár (200) SCVTLT: 540/540E/1000 U/min

Fülke: Tágas Légkondicionált panoráma fülkeLégrugós ülés+Utas ülés (felhajtható)Premium rádió csomag

Világítás, Elektromosság: Világítási csomag I. – ECONOMY+4 db munkalámpa elől +2 db munkalámpa hátul

Vonószerkezet: 4 pozíciós automatazárású pótkocsi vonófej, 38 mm-es csappalAlsó vonórúd (alsó húzó)

Tartozékok: Légfék (2+1 körös)60 kg-os mellső súlytartó10 db 50kg/db gyári JD mellső táskasúly összesen 500 kg

A pontos felszereltségért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

AKCIÓS ÁR:  68.900.- EUR helyett  59.950,-EUR, akár ÁFA MENTESEN is!

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva.

Akár ÁFA MENTESEN is (amennyiben Ön- vagy cége ÁFA alany, az ÁFÁ-t átmenetileg sem kell megfinanszíroznia, visszaigényelnie)!

Amennyiben a fenti gép nem felel meg 100%-ban elvárásainak, kérje kedvező ajánlatunkat bármilyen típusú, egyedileg az Ön igényei szerint összeállított új John Deere traktorra!

A kép tájékoztató jellegű.

http://www.gepkozvetito.hu/gep/john-deere-6095mc-5/