fbpx

A HABI Kft. az idei évre visszatekintve, jövőre is dinamikus növekedést vár

Írta: Szerkesztőség - 2013 december 13.

 

 

Büszkék rá, hogy a vevői igények figyelembevételével évről-évre sikerül újdonságokkal jelentkezniük, és a cég dinamikus bővülésének köszönhetően új szaküzletekkel és fejlesztésekkel tudják kiszolgálni a piaci elvárásokat.

A kezdetben kisvállalkozásként induló cég 2013-ra tizenhárom tagból álló, Magyarországot lefedő szaküzlethálózattá bővült, mely 100%-ban magyar tulajdonban van.

Saját gépjárműflottával szállítja szaküzleteibe, valamint viszonteladói partnereihez az alkatrészeket.

A kor követelményeinek megfelelően az elmúlt években kiemelt hangsúlyt fektettek az online kapcsolatokra.

Az internetes kereskedelem ütemes fejlesztésére, így webáruházukban a kiemelkedő minőségű, több mint 9.000 árucikkből álló kínálat mellett rendkívül kedvező árak fogadják az oldalra látogatókat.

A megrendeléseket rövid határidővel, készleten lévő alkatrész esetén már másnap kiszállítják.

A kibővített szállítási lehetőségek által kínált rugalmasságnak köszönhetően, sürgős esetben szombati, illetve esti kiszállításra is lehetőség kínálkozik.

 

 

 

 

A vásárlói igények magasabb színvonalú, kedvező áron történő teljesítése érdekében a cég létrehozta saját kereskedelmi márkáját HBR márkanév alatt.

A HBR termékeket a HABI Kft. gyártatja, mellyel minőséget és kiemelkedő garanciális hátteret biztosít minden ügyfelének a kedvező árak megtartása mellett.

A HBR kínálatban többek között megtalálhatók mérőórák kapcsolók, kuplungtárcsák, kardánok, kardánkeresztek, tárcsalapok, ekevasak, fék-tárcsák, de a termékpaletta folyamatosan bővül a piaci igények alapján.

A HABI Kft-nél mindig szem előtt tartották, hogy a filozófiájuk és cselekedeteik központja a vevőt szolgálja.

Kiemelten fontos számukra a minőségi, versenyképes árfekvésű alkatrészek árusítása.

Ennek érdekében szakemberekből álló beszerző és értékesítő csapatuk folyamatosan azért dolgozik, hogy fejlessze a cég beszerzési és kereskedelmi kapcsolatait.

Több mint 20 év tapasztalatával a háta mögött, valamint tőkeerős hazai vállalatként kijelenthető, hogy a HABI Kft hosszú távú, megbízható partnere a mezőgazdaságban érdekelt vásárlóknak .

Partnerkapcsolatait kiemelt figyelemmel kísérve, folyamatosan törekszik rá, hogy a vevői elégedettséget maximalizálja.

A cég munkatársai megbízható szaktudással, precíz, vevőbarát kiszolgálással várnak minden kedves vásárlót a már ismert szaküzletek mellett 2013. novemberétől Hajdúböszörményen és Szarvason is, a hálózat két legújabb tagjában.

 

 

 

webaruhaz.habi.hu

www.habi.hu

Skype: rendeles.habi

www.facebook.com/habikft