A New Holland új forgalmazója az Agrotec Magyarország Kft.

A CNH International SA – a New Holland márka tulajdonosa – ez év augusztus 12-én új szerződést kötött az Agrotec Magyarország Kft.-vel a New Holland mezőgazdasági gépek magyarországi forgalmazására. 

A New Holland új forgalmazója az Agrotec Magyarország Kft.
Elsőre az Agrotec Magyarország Kft. új szereplőnek tűnhet a piacon, viszont ha a részletek mögé nézünk, akkor egy nagy múltú, sok tapasztalattal és erős pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozást látunk. A társaság csehországi anyacége hosszú ideje megbízható partnere a CNH-nak, és már több, mint két évtizede látja el a New Holland márka kizárólagos forgalmazói szerepét Csehországban – mind a gyártó, mind pedig a mezőgazdasági termelők nagy megelégedettségére. Az AGROTEC a.s. stabil, erős cég, amely hosszú évek tapasztalatait egyesíti magában; 2006 óta tagja annak az Agrofert Holdingnak, amely jelenleg mintegy 230, főleg mezőgazdasági és élelmiszeripari céggel rendelkezik Közép-Európában.
 
A csoportnak nem ez az első befektetése hazánkban, hiszen az IKR Agrár Kft. ugyanennek a családnak a tagja, így a vállalatcsoport inputanyag-forgalmazása kiegészül a gépforgalmazással – ezzel lefedve a gazdálkodók csaknem minden igényét.
 
A vállalat kialakításakor elsődleges cél a versenyképes szaktudással, magas szintű képzettséggel rendelkező szakemberek alkalmazása, valamint a teljes országot lefedő hálózat létrehozása. Ez az első ütemben 140-150 fős alkalmazotti létszámot és a bábolnai központon kívül 10-12 vidéki telephelyet jelent.
 
Az AGROTEC csoport komplex szolgáltatásokat kínál, hogy az ügyfél teljes figyelmét vállalkozása sikeressé tételére tudja fordítani. Éppen ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújtsunk partnereinknek, az általunk kínált technológia kiválasztásával, annak megbízható üzemeltetésével és finanszírozásával kapcsolatosan.
 
Amint az ismert, a New Holland a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártója. Kétezer dílerén keresztül, több mint 170 országban kínálja termékeit. Mezőgazdasági vállalkozók, növénytermesztők, állattartók, ültetvényesek és bérszolgáltatók a széles termékkínálatból és számos szolgáltatás közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet. A traktorok, betakarítógépek és rakodók 20 sorozata 80-nál több termékcsaládot ölel fel, ez pedig több, mint 300 különböző modellt jelent.
 
A New Holland nemzetközi értékesítőhálózatát a kiváló minőség iránti elkötelezettség és a szakmaiság jellemzi, amely garantálja a zavartalan vásárlás élményét.
 
 
agrotec kombájn New Holland traktor