fbpx

A repcében ARASSON VELÜNK! Technológiai pályázat mesés nyereményekkel

Írta: Szerkesztőség - 2011 július 08.

2009 közepén megjelent egy kiadvány, amely a repcetermesztők számára készült. A Repce termesztés-technológiai kézikönyv átdolgozott kiadásában olvasható technológia 4 cég (egy vetőmag-nemesítő, egy lombtrágya- és két növényvédőszer gyártó vállalat) munkája.

A közös technológiában mindenki a legújabb fejlesztéseit, a legjobb ajánlatait foglalta össze. A cél az volt, hogy aki ezek alapján termeszti a repcét, az a legtöbbet hozza ki belőle.

Használja Ön is a technológiánkat, hozza ki Ön is legtöbbet a repcéjéből. Arasson velünk!

  • Töltse le a technológiai kézikönyvet a www.ecatalog.hu/repcetermesztestechnologia oldalról, vagy kérje ingyenesen a (06-30) 441-2471-es telefonszámon!
  • Töltse ki a www.bayercropscience.hu oldalon található adatlapot, és regisztráljon! (Minden regisztrált pályázó ajándékcsomagot, egy-egy sárgatálat kap.)
  • Ezután nem kell mást tennie, mint a kézikönyv technológiai utasításait betartva rögzítse táblázatba – időrendi sorrendben – az egyes technológiai elemek elvégzésének idejét és körülményeit. (A táblázatot a regisztrációt követően, legkésőbb február végéig küldjük el.) Aratás után rögzítse a termésadatokat is!
  • Amennyiben a Bayer CropScience, a Dow AgroSciences, a FitoHorm vagy a Saaten-Union termékeit használja, akkor ezek után technológiai pontokat gyűjthet. (A részletekről az űrlap kitöltése után tájékoztatást kapnak a regisztrált nevezők.)

Nyeremények:

1. A három legtöbb technológiai pontot gyűjtő pályázó technológiáit nyomtatásban közöljük több szakmai lapban, és interjú készül velük egy mezőgazdasági témájú televízió műsorban.

  • Ezen felül a legtöbb technológiai pontot gyűjtött pályázó 50 hektárra elegendő,
  • a második legtöbb technológiai pontot gyűjtött pályázó 25 hektárra elegendő,
  • a harmadik legtöbb technológiai pontot gyűjtött pályázó 15 hektárra elegendő Repce Input Csomagot kap a résztvevő cégektől.

2. A legmagasabb üzemi termésátlagot elért pályázó 15 hektárra elegendő Repce Input Csomagot kap a résztvevő cégektől.

3. A legmagasabb táblaszintű termést elért pályázó 15 hektárra elegendő Repce Input Csomagot kap a résztvevő cégektől.

Eddig 403-an regisztrálták magukat a technológiai pályázatban. A pályázók közel 10.000 ha repce termőterülettel rendelkeznek. Ha Öné a fennmaradó repceterületből csupán 0,5 hektárnyi is, regisztráljon! Hiszen akár 600 hektáron, akár 0,5 hektáron termel repcét, lehet, hogy Ön nyeri meg a mesés nyeremények egyikét.

Szabó István

(06 30) 9966 371

[email protected]