fbpx

A versenyképes vállalkozások ütőkártyája – A Széchenyi Kártya Program hitelei az UniCredit Banknál

Írta: Szerkesztőség - 2012 május 02.

A vállalkozások számára alapvető feladat, hogy a napi működéshez szükséges keret biztosításán túl a piacképességhez szükséges fejlesztések finanszírozását is megteremtsék. Török Eszter, az UniCredit Bank kisvállalati szegmensének vezetője szerint ma már a versenyképes vállalkozások számára is nélkülözhetetlen a külső, banki források bevonása a finanszírozásba. Erre az egyik legnépszerűbb lehetőség a Széchenyi Kártya Program hiteleinek igénybevétele.

Az ügyféligényekhez igazodóan bankunk első körben a Széchenyi Kártya folyószámlahitelt tette elérhetővé az ügyfelek részére.

Kisvállalati ügyfélkörünk kifejezetten igényli ezt a rövid távú finanszírozást biztosító, kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel-konstrukciót.

A Széchenyi Kártyát sokan keresik, hiszen szabadon felhasználható hitellehetőséget jelent a vállalkozás életében felmerülő, elszámolható költségfinanszírozására, és összege 500 ezertől 25 millió forintig terjedhet.

 

 

 

 

Hogyan is működik ez a konstrukció?

A Széchenyi Kártya egyesíti a hitel- és a bankkártyák előnyeit.

A hitel igénybevétele, törlesztése és a kamatfizetés automatikusan történik.

A vállalkozó a bankkártyájával bárhol hozzáférhet hitelkeretéhez és használhatja készpénzfelvételre, bankkártyás fizetésre.

Így a likviditási problémák rugalmasan áthidalhatók, hiszen a keret szabadon felhasználható arra a célra,amelyre a vállalkozásnak éppen akkor szüksége van.

 

Mit ad hozzá pluszként az UniCredit Bank a Széchenyi Kártya lehetőségeihez?

A Széchenyi Kártyához kapcsolódó újonnan nyitott forintszámla nyitási díját most elengedjük sőt, az első 3 havi zárlati díjat is.

Sokan tudják már,hogy akciónk keretében ügyfeleink díjmentesen vehetnek fel készpénzt az UniCredit készpénzkiadó automatákból itthon és további 17 országban.

Ezt az előnyt természetesen a Széchenyi Kártyánál is kihasználhatják ügyfeleink.

 

Milyen további célra igényelhetők hitelek a Program keretében?

Finanszírozási célok széles körét tudjuk kiszolgálni Széchenyi termékekkel: forgóeszköz beszerzésre a Széchenyi Forgóeszközhitel.

A különbözőfejlesztésekre a Széchenyi Beruházási Hitel érhető el, sőt elnyert támogatások előfinanszírozására is van lehetőség .

A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitellel, mely elsőként az UniCreditnél érhető el a hazai piacon.

 

Mi a módja a hitelkeret igénylésének- Hová forduljon az a vállalkozó, aki az UniCredit Banknál szeretné igénybe venni a Széchenyi Kártyát?

A hiteligénylést a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), a Területi Kereskedelmi és Iparkamarák, illetve a KA-VOSZ Zrt. regisztrációs irodáiban kell benyújtani.

A szükséges dokumentumok benyújtása után a regisztrációs iroda továbbítja a hitelkérelmet bankunk munkatársainak.

Bankfiókjainkban tanácsadóink az igénylési feltételekkel kapcsolatban és személyes hiteltanácsadással is a vállalkozók rendelkezésére állnak, illetve az ügyféligénye esetén előzetes banki előminősítésre is van lehetőség.

A pozitív hitelbírálat esetén bankunk köti meg a vállalkozóval a hitelszerződést, és ezután máris rendelkezésére bocsátjuk a jóváhagyott hitelkeretet.

Igazán egyszerű.

 

 

További információ: 06 40 50 40 50

www.unicreditbank.hu/szechenyikartya