fbpx

„AB HOF“ Wieselburg 2018

Írta: - 2018 február 22.

2018. március 2-5-e között látogatható Wieselburgban a 23. alkalommal megrendezendő szakvásár a termékeiket közvetlenül értékesítő gazdálkodók számára. A szakvásár az elmúlt bő 20 évben igazi sikertörténetté vált: a kezdetektől máig Ausztriából és külföldről kereken 35.000 látogató érkezett, s a kiállítók 2018-ban is lefoglalták az összes bérelhető vásárstandot, s a kiemelkedő színvonalat a csaknem 300 kiállító szakmai felkészültsége biztosítja. Az AB HOF átfogó kínálatot nyújt a termékeiket és szolgáltatásaikat közvetlenül értékesítő gazdák számára. Tej-, hús-, gyümölcs-, gabona- és zöldségfeldolgozás, értékesítési helyek, tárolás, szállítás, csomagolás és értékesítés; a gazdatermékek és szolgáltatások marketingje a rendezvény középpontjában.

Úgy a fogyasztók, mint a gyártók számára is érdekesek a különböző termékbemutatók és kóstolók, melyek keretében lehetőség nyílik annak elsajátítására, mely szempontok alapján történik a különböző termékek megítélése, hibák felismerése és a gyártással kapcsolatos következtések levonása. Az „AB HOF” szakvásár előterében ill. annak teljes időtartama alatt meghatározó hangsúlyt kapnak a minőségversenyek. Kóstolók és bemutatók az alábbi minőségversenyek győztes termékekkategóriáiban.

A termékszemináriumokon a (korlátozott számú) résztvevők kipróbálhatják magukat, új tudásra tehetnek szert és hasznos ötletekkel gyarapíthatják meglévő ismereteiket, például a kenyérsütés területén.

A több mint 20%-ban nem Ausztriából érkező kiállítók aránya jelentős mértékben nemzetközivé tette az AB HOF szakvásárt: a látogatók zöme a környező országokból érkezik.

További információ: Messe Wieselburg +0043(0)7416/502-0; http://www.messewieselburg.at.

MESSE WIESELBURG GmbH

E-mail: [email protected]