Bezárás

LiveLink: 5 ok, amiért a JCB rakodó tulajdonosok szeretik

Írta: - 2022 július 11. -Hirdetés

A hatékony logisztika a precíziós gazdálkodásban kulcsfontosságú. Ma már nem is csak önmagán az adaton van a hangsúly, hanem az ahhoz való hozzájutás egyszerűségén, gyorsaságán, döntéstámogató szerepének betöltésén. Ezek az igények hívták életre a JCB saját fejlesztésű alkalmazását, a LiveLink-et.

JCB livelink

A JCB LiveLink olyan webes alkalmazás, amely használatával átláthatóbbá válnak a gép üzemeltetésével és állapotával kapcsolatos adatok. Használatával Ön hozzájárulhat a gép üzembiztonságához, csökkentheti a karbantartásra szánt időt és költséget is.

jcb livelink alkalmazas

Íme 5 hasznos tulajdonsága a JCB LiveLink alkalmazásnak:

1. Pofonegyszerűen elérhető valós idejű információk

Akár mobiltelefonról, vagy asztali gépről, tabletről is valós idejű információkhoz juthat pofonegyszerűen. Ennek köszönhetően Ön hatékonyabban és gyorsabban tud reagálni, döntést meghozni, különösen, ha egyszerre több rakodógép munkáját kell összehangolni és optimalizálni.

2. Döntéstámogatás

Döntések meghozatalához különböző statisztikák, jelentések és összegzések állnak rendelkezésre. Ilyen eszköz a pontos üzemóra-nyilvántartás, ami a karbantartások előrejelzésében nyújthat segítséget.

3. Vagyonvédelem

Mint minden telematikai rendszer a JCB LiveLink is külön figyelmet fordít a vagyonvédelemre. A rendszer egy riasztáson keresztül értesíti az üzemeltetőt a gép helyzetéről, hogy az mozgásban van-e, ezzel is biztosítva az illetéktelen felhasználást. Ráadásul lehetőség van virtuális kerítés létrehozására is, ahonnan ha a rakodó „kilép”, akkor az alkalmazás értesítést küld róla.

jcb rakodó

4. Proaktív szervizszemlélet

A JCB LiveLink rendszere is hozzájárul a proaktív szervizszemlélethez. A pontos üzemóra-követés által a karbantartási napló vezetése mellett információt kapunk a gépen keletkezett kritikus riasztásokról is. Ez a riasztás nagy segítséget nyújthat a diagnosztizáláshoz a szakszerviz számára, akik már felkészülten érkezhetnek egy meghibásodáshoz, így a gép a lehető leghamarabb vissza tud állni a munkába.

5. Hatékonyabb üzemanyag logisztika? Lehetséges

Fontos információt tartalmaz az üzemanyag-jelentések rendszere. Segítségével képet kaphatunk az üzemanyag fogyasztásról, így optimalizálhatjuk a készletezést, és természetesen az üzemanyag kiszállítása is tervezhetőbbé válik.

jcb livelink

Magyarországon a hivatalos új JCB forgalmazó a KITE Zrt. További részletekért, kedvezményekért keresse KITE gépértékesítőjét!

Kite