fbpx

Lombtrágyák olcsóbban, ingyen tárolással!

Írta: - 2022 december 05. -Hirdetés

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén, év végén is számos lombtrágyára jelentős akciót hirdettünk. Nagyon sok esetben már őszi kijuttatás és állománykezelés is zajlik, de a második-harmadik lombtrágyázás már áthúzódik a 2023-as évre.

Többfajta lombtrágya egy csomagban

Az akció keretében (2 IBC után 1 IBC grátisz) többféle lombtrágyát is tudnak egy csomagba tenni. Ez azért fontos, mert más tápanyagokkal kellene segíteni a növényt a kezdeti (pl. ősszel vagy tél végén) növekedési fázisban, és másokkal, amikor az intenzív növekedés vagy a szemtelítődés időszakába lép. A növények már most is kevés nitrogént, foszfort és káliumot tudnak felvenni, ezért az első lombtrágyának NPK-tartalmúnak kellene lennie. A tavaszi időszakban pedig már a magnézium–kén- és mikroelem-tartalmúak tudnak sokat segíteni.

Segítünk a technológia kialakításában

Nagyon sok kollégánk segíti országosan az Önök munkáját akár a talajjavítás vagy tápanyagpótlás tekintetében. Más és más talajtípuson folytatnak termelést, és gyakran merőben más inputtechnológiát alkalmaznak. Ezekhez a változó feltételekhez kell igazítani a lombtrágyázást, de a kénpótlást vagy a talajok fizikai és kémiai javítását is. Kérdezni és kérni egy javaslatot semmibe sem kerül. És higgyék el, nagyon sok pénzt lehet spórolni úgy, hogy nem fognak kevesebbet termelni!

Ön kifizeti, mi ingyen tároljuk

A 2022. év végi lombtrágya-akciók keretében lehetőséget biztosítunk pár hónap ingyenes tárolásra. Jelentős fűtött raktárkapacitással rendelkezünk, ahol az Önök terméke biztonságban vészeli át a telet. Ehhez Önnek választani kell, mely termékre lesz szüksége, kifizetni és megadni a várható kiszállítás időpontját. A VulcanAgro Kft. szaktanácsadói segítenek, hogy a legjobb termékeket a lehető legjobb akciós csomagban, időben meg tudják vásárolni.

[email protected]
www.vulcanagro.hu

VulcanAgro