A magyar nyúlhús kiváló, nemzetközi szinten elismert termék, hiszen évente több mint 4 millió nyulat termel és dolgoz fel az ágazat, aminek a 95%-a külföldi piacokra kerül. Az exportban ezért sikeresek, a hazai fogyasztásban viszont sereghajtók vagyunk. Videónk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállításon tartott kóstoltatáson készült.
Egészséges és finom, mégis külföldre visszük
CÍMKÉK
agrárAgrárminisztériumállattenyésztésmezőgazdaságNyúl TerméktanácsnyúlhúsnyúltenyésztésSirha Budapest
Kapcsolódó hírek
-
Tél végi állománymustra és tavaszi stratégia
A több éve tapasztalható enyhe telek után 2018 decemberében és idén januárban újra érezhettük a téli hideg hatásait.
-
Töltse fel energiával növényei gyökerét!
FitoHorm Turbo Start levéltrágya ősszel is!
-
Júniusban ismét NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalván
Mezőgazdaság előtt álló pályázati dömpingben többmilliárd forintot osztanak szét.
-
Tejtermelők demonstrációja (Összesített) Képekkel
Hegedűs Imre elmondta: a három helyszínen mintegy 600-800 ember vett rész a tiltakozásban 40-50 mezőgazdasági munkagéppel és 100-120 személygépkocsival.
-
Magyar területet is érint a szlovák madárinfluenza
Továbbra is jelen van a H5N5.