A magyar nyúlhús kiváló, nemzetközi szinten elismert termék, hiszen évente több mint 4 millió nyulat termel és dolgoz fel az ágazat, aminek a 95%-a külföldi piacokra kerül. Az exportban ezért sikeresek, a hazai fogyasztásban viszont sereghajtók vagyunk. Videónk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállításon tartott kóstoltatáson készült.
Egészséges és finom, mégis külföldre visszük
CÍMKÉK
agrárAgrárminisztériumállattenyésztésmezőgazdaságNyúl TerméktanácsnyúlhúsnyúltenyésztésSirha Budapest
Kapcsolódó hírek
-
Meghívó országos felmérésre – értékes ajándékokkal
Engedje meg, hogy meghívjuk az AgroStratéga országos felmérésére, melynek idén is szakmai partnere az AGRYA (Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége) és a GOSZ (Gabonatermesztők Országos Szövetsége).
-
Az új Zetor Forterra HSX bemutatkozása
Országos bemutatókörúton mutatkozott be a magyar termelőknek a Zetor Forterra erőgépcsalád legújabb generációja, a HSX-széria.
-
Mindent az őszi káposztarepce kór- és károkozóiról
Őszi káposztarepce termesztésén gondolkodik? Segítünk!
-
Vredestein rakodóabroncsok minden talajra
A Vredesteinnél olyan abroncsok fejlesztésén és gyártásán dolgoznak, amelyek minden járműből a legjobb teljesítményt hozzák ki.
-
Eseménydús időszak ez a mezőgazdaságban és a Nufarm életében is
A Nufarm globális szinten 17%-os növekedéssel, 3,8 milliárd dolláros forgalommal zárta a 2022-es üzleti évet.