A magyar nyúlhús kiváló, nemzetközi szinten elismert termék, hiszen évente több mint 4 millió nyulat termel és dolgoz fel az ágazat, aminek a 95%-a külföldi piacokra kerül. Az exportban ezért sikeresek, a hazai fogyasztásban viszont sereghajtók vagyunk. Videónk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállításon tartott kóstoltatáson készült.
Egészséges és finom, mégis külföldre visszük
CÍMKÉK
agrárAgrárminisztériumállattenyésztésmezőgazdaságNyúl TerméktanácsnyúlhúsnyúltenyésztésSirha Budapest
Kapcsolódó hírek
-
Az agrár-felsőoktatás történetét bemutató kiállítás nyílt Debrecenben
A debreceni agrár-felsőoktatás történetét bemutató állandó kiállítás nyílt a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumában (DEAGTC).
-
Szentlőrinci Szántóföldi gép- és technológiai bemutató
2020. augusztus 18-án és 19-én várnak szeretettel minden kedves érdeklődőt!
-
Olcsóbb lett a nyersolaj. Merre tart itthon a gázolajár?
Be fognak avatkozni, ha az üzemanyagárak túlságosan növelnék az inflációt.
-
Lézeres gyomirtás a fenntartható mezőgazdaságért
Ki kell törni a növényvédőszer-használat ördögi köréből.
-
Mikor nyúlunk a nyúlért?
Nem is volt az olyan régen, amikor még a magyar nyúltermelés meghaladta az évi 35 ezer tonnát.