A magyar nyúlhús kiváló, nemzetközi szinten elismert termék, hiszen évente több mint 4 millió nyulat termel és dolgoz fel az ágazat, aminek a 95%-a külföldi piacokra kerül. Az exportban ezért sikeresek, a hazai fogyasztásban viszont sereghajtók vagyunk. Videónk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállításon tartott kóstoltatáson készült.
Egészséges és finom, mégis külföldre visszük
CÍMKÉK
agrárAgrárminisztériumállattenyésztésmezőgazdaságNyúl TerméktanácsnyúlhúsnyúltenyésztésSirha Budapest
Kapcsolódó hírek
-
Korszerű szervestápanyag precíziós kijuttatása
A precíziós gazdálkodás az inputanyagok gazdaságos alkalmazását biztosítja a környezetszennyezés kockázatának minimalizálása és a megfelelő jövedelmezőséget biztosító termésszint elérése mellett
-
Már piacon az egyik legkedveltebb gyümölcsünk, a csemegeszőlő
Többet fogyasztunk belőle, mint amennyit megtermelünk; a termőterület mégsem változott az utóbbi években.
-
Rangos díjat nyert ez a 80-117 LE-s traktor
Teljesen megújult stílus, formavilág, innovatív technológia – elnyerte a Red Dot Winner címet a Steyr új traktora.
-
Még egy fontos határidő sertéstartóknak RSZKF-járvány után
A mezőgazdasági sertéstartók június 10-ig igényelhetik a kártalanítást a száj- és körömfájás miatti veszteségekre.
-
Vegye kézbe az irányítást! Új rovarölő szer repce védelmére
Növényvédelem a mezőgazdaságban: nemcsak új rovarölő szer, a rezisztencia megelőzésében is hatékony a Bayer terméke.