A magyar nyúlhús kiváló, nemzetközi szinten elismert termék, hiszen évente több mint 4 millió nyulat termel és dolgoz fel az ágazat, aminek a 95%-a külföldi piacokra kerül. Az exportban ezért sikeresek, a hazai fogyasztásban viszont sereghajtók vagyunk. Videónk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállításon tartott kóstoltatáson készült.
Egészséges és finom, mégis külföldre visszük
CÍMKÉK
agrárAgrárminisztériumállattenyésztésmezőgazdaságNyúl TerméktanácsnyúlhúsnyúltenyésztésSirha Budapest
Kapcsolódó hírek
-
Talajmeszezés a ma gazdálkodójának
Kalászos növényeink művelhető területünk jelentős részét foglalják le minden évben, és a gazdálkodásban, illetve az élelmezésben betöltött szerepük nyilvánvaló.
-
Repcematek: meddig éri meg növelni a nitrogénadagot?
Elmehetnénk a falig…
-
Jó körülmények, precíz vetőgép és minőségi vetőmag
A sikeres vetés titkáról!
-
Ellenálló növény alkotása az epigenetikai ABC megfejtésével
A mezőgazdaság számára elengedhetetlen a termésstabilitás és biztonság – itt a lehetőség, amit a tudomány kínál.
-
Az informatika szerepe a modern állattenyésztésben
Több éve telepítünk informatikai hálózatokat és irányítástechnikai megoldásokat nagyrészt állattartó telepeken.