A magyar nyúlhús kiváló, nemzetközi szinten elismert termék, hiszen évente több mint 4 millió nyulat termel és dolgoz fel az ágazat, aminek a 95%-a külföldi piacokra kerül. Az exportban ezért sikeresek, a hazai fogyasztásban viszont sereghajtók vagyunk. Videónk a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari szakkiállításon tartott kóstoltatáson készült.
Egészséges és finom, mégis külföldre visszük
CÍMKÉK
agrárAgrárminisztériumállattenyésztésmezőgazdaságNyúl TerméktanácsnyúlhúsnyúltenyésztésSirha Budapest
Kapcsolódó hírek
-
100 milliárdos keretösszeggel indul a precíziós pályázat
Új gép beszerzése, digitalizáció fejlesztése, régi gép okosítása – ezek támogatottak.
-
Mikrobiológiai készítmények az Agro-ökológiai Programban
A talajszerkezet romlásával a talaj víz- és tápanyaggazdálkodása is romlik.
-
A biobodzában bíznak! (videóval)
A biobodza-termesztésben, és az öntözés kiépítésében bízik a Bagi család.
-
A talajoltó baktériumkészítmények szerepe a tápanyag-utánpótlásban
A „jótékony” hatású mikrobák legnagyobb csoportját a „növénynövekedés-serkentő” (PGPR) gyökérkapcsolt baktériumok adják.
-
A valóság szépsége
Tizenkét hónap, tizenkét fiatal, magyar gazda egy-egy portréja és a mezőgazdaság iránti elkötelezettségéről szóló hitvallása egy igényes, pikáns és Magyarországon még sosem látott kalendáriumban.