AGRO-ALFA – a megszokott gépkínálat magas színvonalú háttértámogatással

Az idei évben sikerült megtartani fontos és hagyományos márkáink piaci részesedését, sőt népszerű gépeink egyre nagyobb darabszámban kelnek ela gazdák körében. Számos szántóföldi bemutatón és fajtabemutatón veszünk részt, ezen bemutatókon sikerrel mutatkoznak be a Massey Ferguson prémium kategóriás traktorai, a Vogel&Noot, a Lemken, a Kongskilde talajművelőgép kínálata és a Pöttinger betakarítógép kínálata. Számos pozitív visszajelzés érkezett ezen gépek használatával kapcsolatban, köszönhetően a gyakorlati

Az Agro-Alfa az idei években is piacvezető kíván lenni a Vogel&Noot munkagépek forgalmazásában, az elmúlt évek hagyományait követve. Köszönhetjük ezt természetesen vásárlóink bizalmának és ügyfeleink maradéktalan kiszolgálásának a Vogel termékek terén. Minden fontos kategóriában kedvező árszintű készletekkel rendelkezünk, mely készleteket igyekszünk mindig partnereink igényeihez igazítani. Tart a VN gépekre meghirdetett VN-Line akció, mely reményeink szerint megalapozza a beruházási igényeket. Fontos kiemelni a kínálatból a ©plus-os váltvaforgató ekék teljes kínálatát, a forgóborona és MasterDrill vetőgép kínálatot, a TerraDig lazító kínálatot, a TerraMix-TerraFlex-TerraCult grubbereket, TerraDisc és TerraDisc Pro rövidtárcsákat, MasteCut szárzúzókat, MasterSpray permetezőket.

A Lemken a prémium kategóriában hazánkban is a legnépszerűbb munkagépgyártó, s ebben partnereink számíthatnak kollégáink messzemenő támogatására, kiemelten a Kristall és Karat grubberekre, Solitair és Compact-Solitair vetőgépekre, System-Kompaktorokra és az elmaradhatatlan ekékre.

A Pöttinger betakarítógépei már hosszú évek óta sikeresen üzemelnek Magyarországon, ez kellő alapot teremtett arra, hogy aki a minőséget kívánja választani a szálastakarmány betakarításban, az bizton számíthat az osztrák gyártó piacvezető rendfelszedő pótkocsijaira, bálázóira, diszkes kaszáira és rendkezelőire.

t és bálacsomagolóit.

Találkozzunk az őszi kiállításainkon és bemutatóinkon!ktora.

Informálódjon üzletkötőinknél és telephely vezetőinknél immár öt helyen az országban!