fbpx

Agro-Alfa – vezető szerep a Dunántúlon!

Írta: Szerkesztőség - 2012 szeptember 10.

A szombathelyi központú Agro-Alfa Kft. telephelyei megtalálhatóak az ország nyugati, stratégiai fontosságú területein: Nagykanizsán, Pápán, Répcelakon, Győrben és Sümegen. A gép, alkatrész és szerviz hármas jegyében valósul meg ügyfeleink mind magasabb színvonalú ellátása.

Az eredményes és sikeres munkavégzés alappillére a kimagasló technikai színvonalú, minőségű és felszereltségű traktorok és kombájnok használata.

Az Agro-Alfa és a Massey Ferguson megteremtette a lehetőséget, hogy az igényeinek legmegfelelőbb erő- és betakarító gépeket tudja használni gazdaságában!

A Massey Ferguson finanszírozási akció keretében Ön kiváló minőségű erőgépet kap, előnyös finanszírozási feltételek mellett.

Nincs kamatteher, 4 könnyen kiszámítható és tervezhető részlettel számolhat az ügyfél, nem mellékesen 25% befizetésével elvihető az erőgép.

 

massey ferguson

Újdonság a Massey Ferguson háza táján az új MF 7600-as sorozat színre lépése, mely számos újításával a traktor piac fontos szereplője lehet.

A sorozat nagy teljesítményű tagjai már rendelhetők az Agro-Alfa üzletkötőinél, a 140 LE-től belépő kisebb teljesítményű generáció érkezése jövő év elejétől várható.

Ezen traktorokra fokozottan érvényes a testreszabott kínálat fogalma, hisz ügyfeleink 3 féle felszereltségi szint (Essential-Efficient-Exclusive) között választhatnak.

Már dolgoznak a tavalyi évben bemutatkozott 5400-as univerzális modellek, a kiváló fordulékonyság, sokoldalúság, egyszerű motorvezérlés, kiváló rálátás „lejtős” motorháztetővel és többféle fülkekiképzéssel sikeressé tették ezeket a 80-100 lóerős modelleket, melyeket kimondottan mindennapi általános használatra, állattenyésztő gazdaságokba ajánlunk.

S plusz egy érv az MF márka mellett: az AGROmashEXPO Nemzetközi Innovációs Különdíjas 24 órán belüli alkatrészellátás, a kiválóan működő logisztikai rendszerrel, az Agro-Alfa ProfiCenter szervizhátterével megerősítve.

Ha Ön kételkedik a márka típusainak magas technikai és ergonómiai színvonalában, próbálja ki demo gépeinket saját területén, győződjön meg az előnyökről első kézből!

 

massey ferguson

 

A Belorus MTZ traktorok továbbra is fontos részei a hazai erőgép piacnak, az Agro-Alfa az őszi szezonra akciós kínálattal és erős vevőszolgálati háttérrel várja a hagyományos márka iránt érdeklődőket.

Az Agro-Alfánál azt is tudják a szakemberek, hogy nem elég a jó erőgép, kiváló munkagépek is kellenek a megfelelő technológiai színvonalhoz, kimagasló figyelmet szentelve a nedvesség megőrzés követelményének.

A Vogel&Noot VNLine akciós kínálata felöleli a márka legnépszerűbb gépeit, ezek közül a legfontosabbak: a lazítók között piacvezető VN TerraDig XS és XXS lazítók, az immár Mosonmagyaróváron készülő, új tervezésű VN MasterDrill vetőgépek, TerraTop vontatott és TerraFlex-TerraCult függesztett szántóföldi kultivátorok, új fejlesztésű TerraDiscPro rövidtárcsák és az egész évben népszerű VN MasterCut szárzúzók.

Fontos megemlíteni, hogy a modellek megtekinthetők és elérhetők az Agro-Alfa telephelyein, különös tekintettel az akciós vetőgép és eke készletekre.

 

A HeVa 750 eladott hengerrel példátlan karriert futott be Magyarországon.

Ebből a sikerből a nagy számban értékesített géppel az Agro-Alfa nagy szerepet vállalt, ügyfeleink elégedettsége mindent elmond a simítóval és összekötővel széles technológiai spektrumban használható HeVa TipRoller hengerekről.

A Lemken kompaktora és ekéi fogalommá lettek az egymenetes magágykészítés és forgatásos talajművelés híveinek táborában, de ez a prémium minőség köszön vissza a Kristall, Karat szántóföldi kultivátorok és Rubin-Heliodor rövidtárcsák használata során is.

A Lemken előrendelési kedvezményekkel jó feltételekkel vásárolhat munkagépet a szezon előtt az Agro-Alfa üzletkötőinél!

A tavalyi év során kezdtük meg a McHale bálázók, bálacsomagolók és bálázó adapterek forgalmazását.

Mára bizonyossá vált, hogy jó döntés volt az ír gyártó gépeinek forgalmazása, hisz ügyfeleink jó véleménnyel vannak a minőségi bálázás gépeinek ír gyártójáról, pozitívum és vevőszolgálati szempontból is nagy előny, hogy a bálázók a szolnoki gyáregységben készülnek.

Az Agro-Alfánál az őszi felkészülés befejeződött, ezt hivatott erősíteni a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok is, ahol a megszokott helyen és színvonalon várják Önöket az Agro-Alfa szakemberei és a Massey Ferguson traktorai (központi kiállítótér E-201 stand), de ott leszünk a Lemken, a McHale és a Vogel&Noot standján is!

Találkozzunk Bábolnán és vitassuk meg közösen beruházási eképzeléseit és jövőbeni terveit!

 

Virágh Csaba

9700. Szombathely, Ipari u. 3.

Tel.: 94/513-354, Fax: 94/513-351

[email protected]