fbpx

Az Agro-Alfa Bábolnán is nagy dobásra készül!

Írta: Szerkesztőség - 2013 május 23.

A cég másik nagy rendezvénye évek óta a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, mely új időpontban, de reményeink szerint a megszokott nagy látogatottsági mutatóval kerül megrendezésre. Szakítva az eddigi metódussal, az Agro-Alfa standján már nem csak a Massey Ferguson teljes palettája vonul fel, hanem a szezon időszerű munkagép kínálatát is be fogjuk mutatni.

A Massey Ferguson háza táján fontos információ, hogy teljes lett a 600-as sorozatú traktorok kínálata.

Április elejétől elindult az új Massey Ferguson finanszírozás, megtartva a régi előnyöket, de új finanszírozási lehetőségeket is kínálva a gazdáknak!

Az új 5600 sorozat nyáron bemutató körútra indul, a gazdák első kézből ismerhetik meg a sorozat erősségeit.

Terveink szerint ősszel már beérkeznek a 6600-as sorozat első modelljei, teljessé téve a Massey erős kínálatát!

 

 

 

 

A Vogel&Noot munkagép kínálatából két fajta gépre hívjuk fel a gazdálkodók figyelmét.

Az egyik a Holder-System Masterspray permetezőgépek, az akciós felszereltségű VN IN280/18-as vontatott permetezőgép a tavasz sikerterméke lett.

A másik a MasterCut szárzúzók széles kínálata, mely gépekre folyamatos az érdeklődés, akár a sprirálrugós keretcsillapítású rézsű szárzúzókra, akár a támasztóhengeres vagy támasztó kerekes magas építésű szárzúzókra gondolunk.

Ezen gépek magas hatékonysággal alkalmazhatók kommunális és mezőgazdasági területek tisztítására egyaránt.

 

 

Az elmunkáló henger kínálatunk fontos része a He-Va Cambridge és Crosskill hengerek széles választéka, újdonság a gyorsan és egyszerűen cserélhető késes és simítólapos Spring-Board rendszer.

A Güttler hengerek iránt érdeklődőknek jó hír, hogy a lengőkeretes ASL Master hengerek FlatSpring simítóval felszerelt változata megtekinthető lesz standunkon, kiegészülve a PrimusPlus szántóföldi kultivátorral.

 

 

A májusi időpont miatt időszerű és be kell, hogy mutassuk szálastakarmány betakarító gépsorunkat is.

Bemutatkoznak a SIP tárcsás kaszái, melyek kombinációban tudják a 9 méteres munkaszélességet is, akár szársértővel felszerelve is.

Természetesen a kíméletes rendkezelés eszközei is bemutatkoznak, így a Spider rendterítők és Star rendképzők, melyek kívánt szélességű rendet biztosítanak a McHale bálázóinak.

Látható lesz a professzionális ír gyártó fixkamrás és variálható kamrás bálázója is.

Minőségi takarmányozás nem létezhet minőségi bálacsomagoló nélkül, így megtekinthető lesz a McHale telepített távvezérlésű bálacsomagolója is, s reményeink szerint láthatók lesznek a technológiába jól beilleszthető körbálamozgatók is.

 

 

 

 

Várjuk önöket Bábolnán a megszokott helyen, írják be naptárjukba: BNG 2013. május 22-25.

Hívják üzletkötőinket és keressék fel telephelyeinket, ahol megtekinthető aktuális gépkínálatunk!