fbpx

VN MasterSpray szántóföldi permetezőgépek

Írta: Szerkesztőség - 2014 november 28.
Hazánkban az értékesítés 90%-át a vontatott MasterSpray IN típus teszi ki. Az alaphelyzetben is gazdag felépítésű permetező 2800 l, 3600 l és 4600 l-es tartálymérettel, valamint 15-30 m-es szórókerettel rendelhetők. A szórókeretek között a legjellemzőbb a hátul csukódó FH800 keret 15-21 m munkaszélességgel, valamint az oldalra csukódó, FH900 szórókeret 21-27 méter szélességgel. A szórókeretek felső és alsó szelvénye igen nagy távolságban helyezkedik el egymástól, és ez a hátul 3 dimenziós kitámasztással együtt növeli a stabilitást és a hosszú élettartamot. A talajkopírozóval szerelt keretvégi kitérő szakaszok mind előre, mind hátra képesek akadályba ütközés esetén elmozdulni. A szállítás közbeni szélesség nem haladja meg a 3 m-t.
A MasterSpray membránszivattyúi 256 l/min, illetve 400 l/min teljesítményűek. A permetezőgépekhez rendelhető mindegyik szivattyú teljes olajfürdős kivitelű, és alkalmas folyékony műtrágya továbbítására is.
A Vogel-Noot permetezőgépek a Müller Elektronik által gyártott elektronikával vannak felszerelve. 3 fajta monitor szerepel a kínálatban, a legegyszerűbb a SprayLight, a következő fokozat a Basicpro, majd a Comfortpro vezérlő egység. Az ISOBUS terminál alkalmazásával megvalósítható többek között a precíz sorvezetés és a különböző alkalmazási térképek felhasználása, mindez akár egy multifunkcionális vezérlőkar használatával.
Válassza Ön is az akciós árú Vogel-Noot permetezőgépeket! Az IN-280 típus továbbra is elérhető 21.000 EUR-tól!