fbpx

Az Agro-Alfa ősszel is nagy dobásra készül!

Írta: Szerkesztőség - 2013 augusztus 30.
A Massey Ferguson háza táján fontos információ, hogy teljes lett a 600-as sorozatú traktorok kínálata. Elindult az új Massey Ferguson finanszírozás, megtartva a régi előnyöket, de új finanszírozási lehetőségeket is kínálva a gazdáknak!
Az új 5600 sorozat 100 lóerős, kiváló felszereltségű változatai a pályázati lehetőségek figyelembe vételével szeptembertől bemutatásra kerülnek a gazdák körében, így a gazdák első kézből ismerhetik meg a sorozat erősségeit.
Terveink szerint ősszel már beérkeznek a 6600-as sorozat első modelljei is, teljessé téve a Massey erős kínálatát!
Teljes Massey Ferguson 3600 ültetvény traktor kínálatunkból ügyfeleink kiválaszthatják azt a traktort, amely az ültetvény térállásának és az opcionális igényeknek tökéletesen megfelel!
A Massey Ferguson kombájnjai sikeresen mutatkoztak be a nyári aratási munkák során, a gépek bemutatását tovább folytatjuk az őszi szezonban is.
A Belarus MTZ traktorok még mindig népszerűek a gazdák körében, a megszokott lemezburkolatos 820.4 és 892.2 traktorok, s a 35 LE-s MTZ-320.4 modellek mellett megjelentek a modernizált „.4” Tier3A változatok is!
A Vogel&Noot munkagép kínálatából több típusra is felhívjuk a gazdálkodók figyelmét.
A Holder-System Masterspray permetezőgép, különösen az akciós felszereltségű VN IN280/18-as vontatott permetezőgép az idei év sikerterméke.
A MasterCut szárzúzók széles kínálata áll rendelkezésre minden telephelyünkön, akár a spirálrugós keretcsillapítású rézsű szárzúzókra, akár a támasztóhengeres vagy támasztó kerekes magas építésű szárzúzókra gondolunk.
 A TerraDiscPro rövidtárcsa sorozat kedvező árával és kiemelkedő keverési és talajbehúzási képességével hívja fel magára a figyelmet.
A költségkímélő talajművelés kiváló eszközei a három-, és négy gerendelyes TerraFlex és TerraCult grubberek, a meghatározó hengerválasztékkal.
A HeVa és Güttler hengerek évszaktól függetlenül érdeklődésre tartanak igényt.
Az egymenetes magágykészítés prémium kategóriás eszköze a Lemken System-Kompaktor, a teljes talajkeresztmetszet átforgatásával.
Hívják üzletkötőinket, és keressék fel telephelyeinket, ahol megtekinthető aktuális gépkínálatunk!