fbpx
170777

Az Alltech frissen végzett diplomásokat vesz fel vállalati karrierfejlesztő programjára most lehet jelentkezni

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 08.

[DUNBOYNE, Írország] – Határtalan lehetőségek tárulhatnak fel a világ különböző részein élő, most végzett egyetemisták számára az idén negyedik alkalommal megrendezett évenkénti Alltech Career Development Program keretében. Az online jelentkezéseket augusztus 17-e és szeptember 30-a között fogadó Alltech felhívja az egyetemi alapképzési (BSc) és mesterképzési (MSc) programokat most elvégzett diplomásokat, hogy jelentkezzenek a programra, amely a 2016. évi csoport számára jövő februárban kezdődik.

Izgalmas lehetőségek nyíltak meg 10 kiemelkedő képességű, most végzett diplomás előtt, akik szeretnének szakértőkkel együtt dolgozni a tudomány, az akvakultúra, a mezőgazdaság, a marketing, az értékesítés, az állatorvos-tudomány, az informatika, az üzlet és a biotechnológia területén. Az Alltech célja, hogy a mezőgazdasági ágazat jövendő vezetőit kinevelje, és a vállalat nagyra értékeli azt a hosszú távú tehetségfejlesztő programot, amely a 2012-ben megindult Alltech Career Development Program keretében zajlik. Az állategészségügyi és takarmányozási vállalat a világ 128 országában van jelen, és célja, hogy a következő néhány évben egy 4 milliárd dolláros forgalmú üzleti vállalkozássá fejlődjön.

„Ez az egész életet megváltoztató lehetőség a most végzett diplomások számára alkalom arra, hogy kapcsolatokat építsenek más országokból származó kollégáikkal, fejlesszék szakmai és kommunikációs készségeiket és megosszák egymással új ötleteiket” – jelentette ki Dr. Aoife Lyons, az Alltech oktatási kezdeményezéseiért felelős igazgató. A korábbi Career Development Programokban részt vevő diplomások számos különböző területen dolgoztak, köztük belső auditokat végeztek Latin-Amerika számára, összehangolták az Alltech oktatási kezdeményezéseit és fejlesztették a terménytudományi piacot Németországban. Arra törekszünk, hogy a sikeres pályázók érdekeit összhangba hozzuk az Alltech globális igényeivel.

A 12 hónapos, fizetéssel járó mentori program egy intenzív képzési időszakkal kezdődik, melyet a résztvevők az Alltech nemzetközi központjában töltenek el Lexington városában (Kentucky, Egyesült Államok). Itt a diplomások olyan témákról fognak tanulni, mint a fenntartható energia, a kommunikáció, a marketing és a nemzetközi üzletvezetési ismeretek. Ezt követően – folytatva a képzési és fejlesztési programokban való részvételüket – az Alltech különböző kulcsfontosságú projektjein fognak dolgozni az Alltech valamelyik globális irodájában, az Alltech vezető munkatársainak útmutatása és mentori segítsége mellett.

Az Egyesült Államokból származó Cody Hutchins tavaly került a karrierfejlesztő programba, ma pedig Kína fővárosában, Pekingben dolgozik egyszerre több projekten. Ezek egyike egy új partnerkapcsolat kialakítása öt vezető vállalattal egy fenntartható sertéstartó gazdaság létrehozása céljából. Cody Hutchins részt vesz az Alltech akvakultúrás és algapiaci üzleti stratégiájának kialakításában is Kínában.

„Lenyűgöző tapasztalatokat szereztem az Alltech-nél, és továbbra is nagy benyomást tesz rám az a szenvedélyes vállalati kultúra, amely az Alltech dinamikus fejlődésének az alapja” – mondta Hutchins. „Az Alltech nagyszerűen felkészíti az embereket arra, hogy gyorsan ragadják meg a kínálkozó lehetőségeket, ennek eredménye pedig egy gyors ritmusú, szórakoztató és izgalmas munkakörnyezet. Ha részt akartok venni a világ legnagyobb kihívást jelentő problémái közül néhánynak a megoldásában, közben pedig szívesen utaznátok és tanulnátok a szerzett tapasztalatokból, mindenképpen jelentkezzetek erre a programra.”

Azok a most végzett diplomások, akiket érdekel a programban való részvétel, augusztus 17-e és szeptember 30-a között jelentkezhetnek az Alltech Career Development Program honlapján található jelentkezési ablak felhasználásával. A jelentkezőknek jó csapatjátékosoknak kell lenniük, és kitűnő kommunikációs készségekkel és jó angoltudással kell rendelkezniük – egy másik nyelv ismerete további előnyt jelent.