fbpx

Költségcsökkentő megoldás, avagy a silózók új kihívója

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 16.

Főként hazánkban jellemző, hogy az emberek megszokásból vásárolnak. Ha pl. egy autó tulajdonos hosszú évek után lecseréli öreg veteránját, nagy valószínűséggel ugyanazon márka modelljét választja, hiszen megszokta, bevált és nem szeretne csalódni. Nem gondol bele abba, hogy ugyanazokat a szempontokat szem előtt tartva megkapná olcsóbban ugyanezt a minőséget, mert míg ő a hétköznapokban 20 évet gurult az autójával, időközben több tucatnyi más márka kifejlődött és ugyanazt a minőséget kínálja, csak kedvezőbb áron. A kedvező ár mellett pedig sokszor a minőség is erősebb, hiszen a nagy márkák logója mellett a fiatalabb cégnek sokkal többet kell bizonyítania, hogy a felszínen maradjon.

A megszokott ár töredékéért

Sokan azonban az idő szűkössége miatt nem tájékozódnak, csak felhívják az ismertebb márkák képviselőit és bedőlnek a „20 év szakmai tapasztalat nem tévedhet” szövegnek, súlyos árat fizetve azért, amiért máshol két gépet kapnának. Egy új mezőgazdasági gépmárka bevezetése éppen ezért nem könnyű feladat, hiszen itt is a megszokás dominál. Éppen ezért a gépforgalmazónak a gyárban kell meggyőződnie a gép megfelelő minőségéről és a megfelelő alkatrészgyártási technológiáról. Ezt tették a Szakadáth-Gépker Kft. szakemberei is, akik Törökországban vették szemügyre az Agrolead M-TWIN silózót, ma pedig már Magyarországon is elérhető ez a sorfüggetlen silózó, a megszokott márkák silózó árainak töredékéért.

Új irányt vettek a gépbeszerzési szokások

Nem véletlenül nő az érdeklődés egyes török mezőgépészeti termékek iránt. – Az erős agráriummal bíró ország hatalmas gazdaságaiban elsősorban az olyan gyártmányoknak van sikerük, amelyek strapabíróak és elérhető árúak. A Szakadáth-Gépker Kft. török partnere ilyen gyártó: ma már a világ minden részére szállít, köztük az olyan, óriási üzemmérettel rendelkező és jelentős gépi igénybevétellel gazdálkodó államokba is, mint például Oroszország – mondja dr. Szakadáth Péter. Az Agrolead szakmai előmenetelét a széles termékpaletta is erősíti: ekéktől gödörfúrókon és pótkocsikon át egészen a bálázókig majdnem minden agrárgépészeti termék megtalálható a kínálatában.

Az Agrolead a nyugati gépek árának a töredékéért forgalmazza a gépeit jó minőségben. Vásárlóink rendre arról számolnak be, hogy az Agrolead gépei meglepetést okoztak az erős vázszerkezetek tartós és jól terhelhető voltával, a minőségi munkavégzéssel és a kedvező árfekvéssel – teszi hozzá a Szakadáth-Gépker Kft. ügyvezetője.

Van a gép mellett elég kiadás!

Az Agrolead M-TWIN silózó paraméterei lehetővé teszik, hogy a mai kis- és közepes gazdaságok kiváltsák a bérmunkát egy visszatermelhető árkategóriájú géppel. Nem szükséges hozzá a legmodernebb technológia, hiszen egy 75 LE-s traktorral munkára fogható és 125 cm munkaszélességben, óránkénti 40 tonna kapacitásig dolgoztatható. Szakadáthék eddig is nagyon figyeltek arra, hogy olyan gépeket kínáljanak, amik elérhető árkategória mellett csökkentett szervizigényű, hiszen a gépek költsége mellett a gazdáknak még van bőven kiadása. Őket a gyors szerviz mellett ezért is szeretik. Éppen ezen okok miatt döntöttek Agroleaddel történő együttműködés mellett, hiszen ezek a török gépek az elérhető ár és magas minőség ötvözetét rejtik. Az M-TWIN silózó előnyeiről pedig személyesen is meggyőződhetnek a www.szakadathgepker.hu weboldalon, a cég dunavecsei és biharkeresztesi telephelyein, illetve a +36 30/686 54 64 telefonszámon!

Felvételeink: www.agraragazat.hu/galeriak