fbpx

Bábolnai Gazdanapok – Ingyenes Belépés!

Írta: - 2016 július 25.

2016. augusztus 31. és szeptember 3. között rendezik meg a Bábolnai Gazdanapok Nemzetközi Agrár és Agrárgép Kiállítást.

A Bábolnai Gazdanapok a legrégibb hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági kiállítás Magyarországon. A rendezvény nagy népszerűségnek örvend határainkon innen és túl egyaránt.

A 30. JUBILEUMI BÁBOLNAI GAZDANAPOK IDŐPONTJA:

2016. AUGUSZTUS 31 – SZEPTEMBER 3.


Az Agrárágazat Mezőgazdasági Havilap ingyenes regisztrációt bíztosít olvasóinak!

Ingyenes Regisztráció!
http://www.eregistrator.hu/link.php?lid=L006209411FE

(katt a linkre)


A Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. legfontosabb feladatai között szerepel a történelmi lótenyésztés, a génmegőrzés folyamatossága, a műemlék együttes fenntartása, valamint a hagyományok ápolása. Emellett a cég stratégiai és üzleti tervében kiemelt helyen szerepel a Bábolnai Gazdanapok sikeres és eredményes megrendezése.

Ez a kiállítás 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a kiállítók és látogatók előtt. Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőkethazánk egyik legrégebbiagrárkiállítása.

A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből. A kiállítók elégedettségét jelzi a visszatérő, törzskiállítók magas aránya, továbbá nőtt az általuk lefoglalt átlagos területnagyság is. Mindamellett új részvevők is bizalmat szavaztak a rendezvénynek: 2014-ben a kiállítók 15 százaléka volt új partner, de már az idén is vannak megtisztelő “első résztvevők”.

A rendező Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. mindent megtesz azért, hogy a szakemberek szívesen jöjjenek Bábolnára. A széles termék- és technológiai kínálat mellett szakmai programokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az idei esztendőben, csakúgy mint az elmúlt elmúlt harminc év során Bábolna átfogó képet ad a legkorszerűbb gépkínálatról, vetőmag, műtrágya és növényvédőszer- választékról.

Évek óta bemutatkoznak a kiállításon a finanszírozással foglalkozó bankok, a pályázatfigyelő és -író cégek csakúgy mint a jövő agrárgenerációját oktató egyetemek.
A kiállítás tematikájában elsődleges szerepet kap az erő-és munkagépek bemutatása. Itt megtalálható a technika és technológia csúcsa, de az egyszerűbb gépek és gépkapcsolások is megtekinthetők ezen a szakkiállításon.
A szervezők 2014-ben bevezették a látogatók szakmai előregisztrációját, mellyel tovább erősítik a szakmaiságot. A Ménesbirtok lovaséletben vállalt meghatározó
szerepe miatt a rendezők elengedhetetlennek tartják a lovak és a lovassportok megjelenését. Az idei kiállítás alatt rendezik az Országos Díjugrató
Bajnokságot, melyen a magyar díjugrató sport legjobbjai versenyeznek egymással. A nagyközönség a kiállítás meglátogatása mellett így bepillanthat a legnépszerűbb szakág, a díjugratás világába.

Az elmúlt években nagy érdeklődés kísérte a lovasbemutatók mellett a Szapáry kastély idegenvezetéssel egybekötött látogatását, mely igazi kuriózum a Bábolnára érkező látogatók számára. Az elmúlt három évtizedben Bábolna bizonyította, hogy az 1977-ben első ízben tartott rendezvénnyel hagyományt teremtett. Ezt sikerült az évek során addig fejleszteni, hogy ma már különösen meghatározó szerepet tölt be a hazai agrárium életében. A bábolnai kiállítás az agrárium ünnepe, ahol az üzletkötéseket kötetlen beszélgetések és szakmai eszmecserék kísérik. A színes programok pedig gondoskodnak arról, hogy ne csak hasznosan, de kellemesen is teljen a vásárlátogatás.

Bábolna több mint kiállítás: üzlet, szakma, szórakozás!

Találkozzunk a 30.jubileumi kiállításon!

Bábolnai Gazdanapok

2016. augusztus 31 – szeptember 3.