A háromnyaras, 2,5–3 kilós pontyok lehalászásának utolsó szakaszában járnak Akasztón. Az Akasztói Szikiponty uniós védelem alatt áll, különlegessége az alacsony zsírtartalmú vörös húsa és a karakteres ízvilága.
Egészséges Akasztói Szikiponty a karácsonyi asztalra
Előző
Az alföldi vetések is kaptak egy esélyt a megerősödésreKövetkező
Gyanítjuk, hogy éppen ezt a hibridet keresiKapcsolódó hírek
-
Fejérjetakarmány: összefogás Kelet-Közép-Európában
Összefogás a közép-európai mezőgazdaságban: 11 ország a stabil fehérjetakarmány-gyártásért.
-
A szója kártevői és az ellenük való védekezés lehetőségei
A kiváló szójatermés egyik lényeges feltétele a gondos talaj-előkészítés.
-
Tápanyag: a sikeres gazdálkodás komplex szemléletet kíván
Yara: a modern mezőgazdaságban fontos a mérés, a vizsgálatokra alapozott tápanyagellátás, a gondos műtrágyaválasztás.
-
Vetett repcét? Ha nem, akkor mit?
Az első számok alapján tovább csökkent a repce területe hazánkban. De akkor mi lesz helyette?
-
2000-ről 700-ra: mélyponton a méz ára, keserű az ágazat
A mezőgazdaság kicsi, de kulcsfontosságú ágazata küzd a klímaváltozással, az importtól/hamisítástól sújtott piacokkal.
