fbpx

Egyik fő profilunk az egyedi gépgyártás

Írta: - 2017 november 22.

Hazánkban kiemelten fontos szerep jut a mezőgazdasági tevékenységeknek, ezért elengedhetetlen, hogy az azt támogató háttéripar korszerű és üzembiztos gépekkel lássa el.

Az FF-Agro Hungary Kft. arra törekszik, hogy az egyedi tervezéssel lehetővé tegye a gazdaságos és költséghatékony működést. A cég vállal egyedi igényeket kielégítő traktorra szerelhető, vagy vontatott munkagépek, illetve a hozzájuk szükséges adapterek megtervezését. A tervezést követően, a megtervezett szerkezetek kivitelezését, szállítását és a beüzemelését is lebonyolítja.

Az egyedi tervezés alapján gyártott mezőgazdasági gépek és berendezések, megfelelnek az Európai Unió minőségi követelményeinek, ennek legfőbb bizonyítéka, hogy az EU több országában megtalálhatók a termékeik.

„2010-ben fedeztük fel az egyedi gyártásban rejlő lehetőségeket. Légrádi Miklós helybéli gazdálkodó közreműködésével, egy új szántóföldi kultivátor tervezését kezdtük el. Légrádi úr nagyon fontos tanácsokkal látott el bennünket, amelyeket az új termékben viszont lehetett látni. Ilyen pl. a megmunkáló egységek négy gerendán történő elhelyezése. Ennek köszönhetően a talaj elmunkálása sokkal jobb és egységesebb.

A közös munka eredményeképp egy egész termékcsalád alakult ki, amely az FF-Agro Hungary Kft kínálati palettáján szerepel. Készül függesztett változatban 2,5m és 3m szélességben, míg eddig vontatott változatban 5m szélességben gyártottuk”.

FF-Agro Kft.