A Valaha Tanyán Kulcsár Balázs és családja régi magyar gyümölcsfajokból készít kézműves szörpöket úgy, hogy a gyümölcsös, a haszonállatok és a feldolgozó egymásra épül. Videónkban bemutatjuk, hogyan működik a természetes körforgás egy családi vállalkozásban.
Biogyümölcsből szörp, hulladékból takarmány a Valaha Tanyán
CÍMKÉK
állattartásfenntarthatósággyümölcstermesztéskézműves szörpmezőgazdaságpermakultúraValaha Tanya
Előző
Lendület az agrár- és élelmiszeripari beruházásokbanKövetkező
Kedvezmények, brüsszeli segély után mikrohitel kisgazdáknakKapcsolódó hírek
-
Indulhatnak a drónok?
Mezőgazdasági termelők számára elérhetővé válik a célzott, precíziós növényvédőszer-kijuttatás, de nem holnap.
-
Korszerű mérlegek az állattartó telepek szolgálatában
Az állattartó telepek, családi gazdaságok elengedhetetlen eszközei a korszerű mérlegek.
-
Jelzésértékű a hatalmas leépítés a dán hústermelő óriásnál
Döcög az európai mezőgazdaságban az állattartás, a dán húsipari leépítések ráirányítják a figyelmet a költségekre.
-
Újra nyakunkba szakadt a jégeső
A legmodernebb technika sem mindenható, de sokat enyhít a károkon.
-
A vetőmag az első lépés az úton. Ön dönt, merre indul.
A SAATEN-UNION hibridek, vetőmagok stabil hozamot és rugalmasságot adnak a mezőgazdaságban a klímaszélsőségek között.
