A Valaha Tanyán Kulcsár Balázs és családja régi magyar gyümölcsfajokból készít kézműves szörpöket úgy, hogy a gyümölcsös, a haszonállatok és a feldolgozó egymásra épül. Videónkban bemutatjuk, hogyan működik a természetes körforgás egy családi vállalkozásban.
Biogyümölcsből szörp, hulladékból takarmány a Valaha Tanyán
CÍMKÉK
állattartásfenntarthatósággyümölcstermesztéskézműves szörpmezőgazdaságpermakultúraValaha Tanya
Előző
Lendület az agrár- és élelmiszeripari beruházásokbanKövetkező
Kedvezmények, brüsszeli segély után mikrohitel kisgazdáknakKapcsolódó hírek
-
Újra szállíthatunk sertéshúst Szingapúrba
A szingapúri Agro-Élelmiszer és Állategészségügyi Hatósággal (AVA) kötött megállapodásnak köszönhetően ismét szállíthatnak a magyar vállalatok sertéshúst
-
Horsch-repcetechnológia: Cultro, Tiger AS és Pronto
A biztonságos és eredményes repcetermesztés gépészeti oldalról ezekkel biztosított.
-
Bizonytalanná vált a lengyel sertésipar helyzete
Túl gyors volt a növekedés? A fejlődő lengyel mezőgazdaságban most a sertésipar is szembetalálkozik a következményekkel.
-
A figyelemreméltó sárgarépa
A sárgarépa főzve sokkal táplálóbb, mint nyersen fogyasztva. Egy kis praktikával peid magunk is termeszthetjük.
-
Menekülnek a sertéstartó gazdák az ágazatból
A nyugat-európai mezőgazdaságban fogynak a sertéstartó gazdaságok, gazdasági és zöldpolitikai motívumok miatt.