fbpx

Ha pótkocsi vásárlásán gondolkodik, a KITE Zrt.-nél 3 márkából is választhat!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 június 07.

A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél három pótkocsimárka közül is választhat, a Joskin, Fliegl mellett a Furrier pótkocsik is elérhetőek!

 

Furrier pótkocsik

A KITE Zrt. kínálatában 2021-től immáron elérhetőek a Furrier pótkocsik is! Árkategóriában a kelet-európai gyártású pótkocsikkal hasonlítható össze, viszont minőségben sokkal inkább a nyugat-európai pótkocsigyártók színvonalát képviseli.

 

Pótkocsi

 

Ki tudhatná jobban, mire van szüksége a magyar gazdáknak, mint egy magyar mérnökökből és technikusokból álló tervező-gyártó csapat? A HW8011-es pótkocsi pozitív tulajdonságaival bír – rugalmas alváz, könnyű vontathatóság, alacsony súlypont – viszont a felhasznált alkatrészek tekintetében a mai modern kor követelményeinek megfelelő alkatrészek lettek beépítve.

Ezek együttes eredménye egy megbízható, strapabíró, nagyon jól felhasználható 18 tonnás össztömegű és 20 m3-es kapacitású kocsi.

 

Fliegl pótkocsik

A Fliegl név több évtizede a minőséget és a jól átgondolt, gyakorlatias megoldásokat jelenti a mezőgazdaságban. Ezen előnyök miatt a Fliegl a mezőgazdasági pótkocsigyártás területén Európában az elsők között van.

 

Pótkocsi

 

A KITE Zrt.-nél most árfolyamkockázat nélkül, akciós forintos áron vásárolhat új FLIEGL DK 180-88 típusú pótkocsit csupán a készlet erejéig!

  • 18 000 kg össztömeg
  • Oldalfal-magasság: 800 mm + 800 mm
  • Tekerhető takaróponyva és kezelőpódium
  • Vontatás-előkészítés a második pótkocsihoz + automata vonófej
  • Platóméret: 5.050 mm x 2.420 mm
  • 385/65R22,5 új gumikkal
  • Már 5.990.000Ft+áfától!

Az akció 2021.03.01. – 2021.06.30. között érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig! Az ár KITE géptelepi átvétellel értendő. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse fel KITE gépértékesítőjét!

 

Joskin pótkocsik

A Joskin immáron több mint 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkező, belga családi tulajdonban lévő vállalat.

 

Pótkocsi

 

A minőségi anyagokból, teljesen automatizált folyamatokkal gyártott, galvanizált pótkocsik biztonságosan és hosszútávon tudják szolgálni az Ön vállalkozását, legyen szó három oldalra billenő forgózsámolyos pótkocsiról, billenőplatós pótkocsiról lenyitható oldalfalakkal vagy éppen teknős, hátrafelé billenő pótkocsiról.

A rendelkezésre álló széles portfólióból biztosan megtalálja az Önnek megfelelő típust és felszereltséget. Ráadásul 2021 júniusában egyes modellek akciós áron érhetőek el csupán a meghatározott készlet erejéig!

 

Pótkocsi

 

Tekintse meg a Fliegl, Joskin, Furrier pótkocsikról szóló rövid videónkat is!

 

Amennyiben új pótkocsi vásárlásán gondolkodik, érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét az aktuális akciókért, részletekért és a készleten lévő pótkocsikért, részletek ITT!