fbpx

Gazdálkodik? Haszongépjáműben itt megtalálja a megoldást

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 október 26.

Legyen szó betakarításról, a betárolt termények másodlagos szállításáról, vagy karbantartásról, van egy hely, ahol minden, ehhez hasonló feladatot ellátó jármű megtalálható. A Duna Autó Haszongépjármű Centrumában professzionális szaktanácsadással 6 márka modelljeit találhatja meg az agrárágazat célközönsége.

 

 

PIACI IGÉNYEKHEZ SZABOTT VÁLASZTÉK

Ahány ágazat, annyiféle eszközigény. Az alapfelszereltségen kívül nem hiányozhat egy vállalkozás gépparkjából a megfelelő haszongépjármű sem, amivel adott esetben a terményt be lehet hozni a földekről, az árut akár hűtve tovább lehet szállítani piaci értékesítésre, vagy „szervizautóként” használni a kombájnok mellé.

Sokszor a szériajárművek nem is elégítenek ki minden igényt ahhoz, hogy az adott szolgáltatást a legmagasabb színvonalon lehessen nyújtani. Ilyen eset lehet például a virág-, zöldség- vagy gyümölcsáru megfelelő körülmények között való szállítása, amihez elengedhetetlen egy külön erre a célra kialakított jármű vagy hűtőkocsi használata. Felhasználási területtől függően furgon, platós, billenőplatós, platóponyvás, aludobozos, mérsékelten szigetelt és hűtős-fagyasztós, valamint elárusító felépítménnyel rendelkező kishaszongépjárművek is rendelkezésre állnak a fogyasztói igények kielégítésére, 2,522 m3 közötti raktérfogattal. A Duna Autó Haszongépjármű Centrumában mindezek a típusok megtalálhatók, sőt, akár egyedi felépítménnyel szerelt autók szállítását is vállalják az Autóváros szakemberei Fiat, Peugeot, Renault és Nissan alapjárművekre.

 

duna autó

 

Napjaink meghatározó trendje az e-mobilitás, a kínálat ezért környezettudatos, elektromos kishaszongépjárművekkel is bővült. Így egy Nissan e-NV200-zal, Peugeot e-Experttel, Renault Kangoo Z.E.-vel, vagy Renault Master Z.E.-vel olyan területekre is behajthatunk, ahol csak zöldjárművek közlekedése engedélyezett – mint például a Budai Várban.

A városi közlekedés mellett a földeken való munkához is nagy segítséget jelenthet egy pick-up – mint például a Nissan Navara vagy Mitsubishi L200 –, ha kisegítő járműre van szükség, vagy elsődleges szállítási eszközként egy olyan monstrum is, mint a Kamaz teherautó. Utóbbi kimagasló terepjáró képességgel rendelkezik, kiválóan alkalmas mezőgazdasági, erdészeti, bányászati és útépítési feladatok ellátására egyaránt. A 18-40 t össztömeg közötti jármű, 4X2, 4X4, 6X4, 6X6 és 8X4 hajtáslánccal, modern EURO6-os Cummins motorral, ZF váltóval, billenőplatós és egyedi igények szerinti felépítményekkel áll rendelkezésre.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

Az Autóváros eddig is egyedülállónak számított a magyar autópiacon – nemcsak 19 forgalmazott márkája és 24 márkaszervize, hanem komplex szolgáltatáscsomagjai miatt is. Ezek egyike a Haszongépjármű Centrum, ahol az ügyfeleket dedikált, haszongépjárműre specializálódott kolléga várja, aki az igényeket felmérve személyre szabott tanácsadás keretén belül segít megtalálni az adott vállalkozáshoz a legmegfelelőbb haszongépjárművet, a legkedvezőbb finanszírozási konstrukciót és igény esetén az egyedi felépítményt. Széles márkakínálatuk darabjai így egyszerűbben, centralizáltan elérhetők és összehasonlíthatók, a potenciális vevők minden tájékoztatást megkapnak egy helyen, nem kell 3-4 kereskedést felkeresniük, amivel nem kevés időt és pénzt spórolhatnak.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK:

Töltse ki kérdőívünket ezen az oldalon, és nyerjen egy hétvégi tesztvezetést egy vadonatúj Volvo XC90 Plug-in hibriddel!

 

Kapcsolat:

Duna Autó Zrt.

Koszta János, haszongépjármű szakértő

20/366-6374

[email protected]