fbpx

Ha erdőművelés, akkor Bagodi Mezőgép Kft.

Írta: Szerkesztőség - 2019 szeptember 20.

A Bagodi Mezőgép Kft. 1994-ben kezdte meg működését. Cégünk széles körben gyárt szántóföldi, kertészeti, valamint kommunális munkaeszközöket. A társaságunk belföldön piacvezetőnek tekinthető az erdészeti vető, ültető és erdőművelés gépeinek termékkategóriájában. Saját gyártású gépeinket (alkatrészeinket) viszonteladók és végfelhasználók részére is értékesítjük.

Fő termékcsoportjaink: ágyekék (fix, illetve szögállítós), magágykészítők, passzívlazítók, altalajlazítók, talajmarók, tereprendezők, toló-, valamint vonólapok, gödörfúrók, csemeteültető gépek, mulcsozók, zúzók (vízszintes és függőleges tengelyű), sorkaszák, vető- és ültető gépek, közúti forgalomba helyezhető, műszaki vizsgával rendelkező pótkocsik.

A pótkocsik széles választékával állunk Partnereink rendelkezésére. Termékeinket a felhasználók igényeinek megfelelően állandóan fejlesztjük, korszerűsítjük. A 2016. évben kifejlesztett ráfutófékes pótkocsival sikerült lefednünk a tátongó piaci rést, amelyet a partnereink visszajelzései is tükröznek. A most fejlesztett gödörfúróval az ipari ültetvények telepítése a cél, (nemes nyár), melynek 80%-át mély gödörfúró módszerrel lehet telepíteni, kimondottan ipari célú fa alapanyag előállítására.

Jelenleg a BGF-600-M mélygödörfúró tesztelése zajlik. Reményeink szerint a jövőben ez a termékünk is kelendő lesz. A gödörfúró a csúcsrügyes karódugvány ültetésére alkalmas, mivel munkamélysége: 1,3 m. A fúróspirál átmérője 180 vagy 250 mm. A gépfejlesztésnél arra törekszünk, hogy bármely 50 kW, vagy ennél nagyobb teljesítményű szabványos, három ponttal rendelkező erőgéppel üzemeltethető legyen. A gép üzemeltetése az erőgép erőleadó tengelyéről történik.

Bagodi Mezőgép Kft.

8992 Bagod, Gépállomás út 9.

Telefon: +36-92-460-002

Adószám: 11348841-2-20

E-mail: [email protected]