fbpx

Három Helti gép egyszerre egy helyen, avagy gépátadás Zagyvarékason

Írta: Szerkesztőség - 2016 november 22.

Egyszerre három vadonatúj Helti gépet, a talajművelés alapgépeit adta át az EAgro Kft a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason.

A Heltik ideálisak Jász-Nagykun-Szolnok megye kötött területeire, ahol eső esetén azonnal sár van, szárazságban pedig beton kemény a föld. Igazi nyúzópróba ez a talajművelő gépeknek.

Ilyen körülmények esetén kissé máshogy kell számolnunk, pl. a LE-ekefej viszonyát. A homokon általánosnak mondható 30 LE/ekefej itt akár meg is duplázódhat, ahogyan kukorica esetén a szármaradvány is.

Ezért volt tökéletes választás a 160 LE-s traktorhoz a Helti SPB Titan Z váltvaforgató eke, 3+1-es kivitelben, szállítókerékkel, IH teli kormánylemezzel, előhántóval, szántáselmunkálóval. Gyakorlati tapasztalatunkból tudjuk: akár kombájn után 145 mázsás kukorica szárának tökéletes leforgatására is alkalmas, a nyugat európai minőségben gyártott magyar eke.

Csak kattintson a képre, és nézze meg, hogy dolgozik vizes, kötött körülmények közt (az erősen vizes területek miatt előhántó és szántáselmunkáló nélkül)!

A gépről bővebben itt olvashat, ahol azonnal ajánlatot is kérhet: MEGNÉZEM

A következő gép egy KNT 4700-as, megújított rögtörővel szerelt, 4.7 m-es középnehéz vontatott V tárcsa, teljesen megújult rögtörőkkel a még tökéletesebb munkáért és egyensúlyért.

A gépről bővebben itt olvashat, ahol azonnal ajánlatot is kérhet: MEGNÉZEM

Végül, de nem utolsó sorban egy AL 3×60 rögtörővel szerelt talajlazító.

Rendkívül robusztus felépítésének köszönhetően bármilyen körülmények közt megállja a helyét. Nincs rögképzés a munkájával! Higgyen a saját szemének, és nézze meg, kattintson a képre a videóért.

A gépről bővebben itt olvashat, ahol azonnal ajánlatot is kérhet: MEGNÉZEM

Amennyiben értesülni szeretne legfrissebb gépbeüzemeléseinről, vagy gépróbáinkról, íratkozzon föl Ön is videó csatornánkra itt.

A folyamatosan változó készleteinkről kérem, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken.

Keressen minket Ön is bizalommal, alábbi elérhetőségeinken.

Megnézné élőben, működés közben is a gépeket? Akkor iratkozzon fel, és nézze meg, mikor lesznek gépátadásaink/beüzemeléseink az Ön otthonának közelében, tapasztalja meg a magyar, minőségi talajmunkagépek munkavégzésének eredményét saját szemével, csak kattintson ide: ÉRDEKEL

Cégadatok:

Cégnév: EAgro Kft.
Cím: 2713 Csemő Szent István u. 2/b
Telefon: +36-70/65-77-900 +36-70/38-77-900
E-mail: [email protected]
Web: www.eagrokft.hu