fbpx

Hogyan kezeljük a kihívásokat a gabonaiparban?

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 03.

Álljon itt egy tiszteletadás mindazoknak, akik a gabonaiparban dolgoznak: a növénytermesztésben, az átvevő telepeken, a malomiparban és a termelésben.

Mindannyiuknak közös céljuk van: a lehető legjobb minőség biztosítása a nyersanyagtól a késztermékig. Mindannyiuknak változó, kiszámíthatatlan feltételekkel kell szembenézniük: évszakok elcsúszása, változó éghajlat és terméshozam. Mindez ár-ingadozását és különféle kihívásokat eredményez.

Jöhet bármilyen bizonytalanság és kihívás, a FOSS műszerekben mindig megbízhat

A Servitec Kft. elhivatott abban, hogy a gabonaipar számára a legkiválóbb gabona vizsgálati megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtsa, melyek segítségével a kihívások kezelhetőek: a világviszonylatban piacvezető, dán FOSS Analytical innovatív berendezéseit, melyek lehetővé teszik a nyersanyagok maximális kihasználását és melyek segítségével tisztességes kifizetésben részesül az értéklánc minden szereplője.

Biztosítjuk Önöknek a legújabb digitális hálózati szolgáltatásokat, évtizedek alatt, globálisan szerzett tapasztalatot, tudást és támogatást. De, ami a legfontosabb: biztosítjuk Önöknek a betekintést termékeik áramlásába és a biztonságot, melyek segítségével fenntarthatóan finomhangolhatják tevékenységük folyamatait.

Milyen gabona elemző műszert használ több mint 300 hazai vállalkozás?

Az Infratec™ 1241 világviszonylatban a legelterjedtebb gabona minőség elemző műszer. Az 1987-es bemutatását követően az Infratec™ hamar a gabona minőség vizsgálat éllovasává vélt, melyen több milliárd dollár értékű gabona tisztességes kereskedelme alapul évről évre. Mára a világ összes kereskedelmi gabonájának 80-át Infratec™ gabonaelemző műszerrel vizsgálják. Magyarországon jelenleg több mint 300 Infratec™ műszer működik.

Az Infratec™ 1241 – a világ legelterjedtebb gabona elemző műszere

A gabonavizsgáló műszer a közeli infravörös transzmissziós (NIT) technika elvén működik, ami lehetővé teszi darálás nélkül, egész magból a szemes termények egy percen belüli, nagy pontosságú analízisét. A berendezés a mai kor követelményeinek megfelelő optikai és számítástechnikai elemei lehetővé teszik, hogy a gabonaféléket gyakorlatilag a szabvány analízisnek megfelelő pontossággal tudjuk mérni.

Ismerje meg az új egyértelműen digitális gabona analizátort

Az új Infratec™ gabonaelemző segít a gabona átvételi és betárolási folyamataikban. Robosztus, egyszerűen használható és megbízható és a legújabb generációs NIR technológiát használja. Emellett teljes mértékben digitálisan csatlakoztatható. Készen áll az automatikus kalibráció frissítésekre, adatok exportálására és összesítésére, hogy egyedülálló betekintést nyújthasson vállalkozásuk minden fontos részletébe.

Az új Infratec™ – Az egyértelműen digitális gabona elemző műszer

Az Infratecben megbízhatnak, hogy még a betakarítás legsűrűbb időszakában is meg fogja állni a helyét. Az automatikus mérés-indításnak köszönhetően még gyorsabbak lesznek a mérések és még könnyebb a műszer kezelése. Az érintőképernyő végig vezeti a kezelőt a mérési folyamaton, biztosítva a minták megfelelő és gyors elemzését.

Támogatás

A mi munkánk nem ér véget, amíg az Önök munkája nem ér véget. Azért vagyunk, hogy megosszuk Önökkel tudásunkat, szakértelmünket és innovációinkat. Nem számít az évszak, az időjárás, vagy a földrajzi helyezkedés. A Servitec Kft. partnereit a műszerek betekarítási szezon előtti felkészítésével, laborvizsgálatokon alapuló kalibráció frissítéssel és aratási felügyelettel támogatja és probléma esetén nagy tudású, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel segítséget nyújt.

További információért kérjen tőlünk ajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy keressen minket e-mailes, illetve telefonos elérhetőségeinken.

www.servitec.hu
[email protected]

+36-30-562-3750
+36-30-959-2241