fbpx

Hungária Öko Garancia Kft., a nemzetközileg elismert bio tanúsító szervezet

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 december 23.

Az ökológiai gazdálkodás hazánkban és nemzetközi szinten is egyre több lehetőséget rejt magában. A gazdálkodók, kereskedők, feldolgozók vagy importőrök a bio tanúsítvány megszerzésével megerősíthetik vásárlóik bizalmát. A biogazdálkodó partnereink élvezhetik a nekik járó Európai Unió által finanszírozott magasabb egységes területalapú támogatást, de akár plusz pontot is szerezhetnek különböző pályázatoknál.

 

 

A 20 éves tapasztalattal rendelkező Hungária Öko Garancia Kft. nemzetközileg elismert független, akkreditált tanúsító szervezet és Európa egyik vezető bio tanúsító cégcsoportjának, az EasyCert Csoportnak a tagja. A folyamatosan növekvő ügyfélkörünk bizonyítja a szerződött partnerek elégedettségét, szakmai felkészültségünket. Elsődleges feladatunk a biotermékek hazai és nemzetközi jogszabályok szerinti ellenőrzése és tanúsítása, de a jelentősebb védjegyszervezetek saját feltételrendszerei szerinti ellenőrzéseket is végzünk, profiltól és mérettől függetlenül.

Ügyfeleink támogatását a kiváló szakmai tudással rendelkező csapatunk garantálja, így naprakész tájékoztatást kapnak a az ökológiai gazdálkodással kapcsolatos tudnivalókról, jogszabályváltozásokról.

Meglévő partnereink szakmai támogatásán felül feladatunk a bio iránt érdeklődők, illetve az új belépők segítése. Az átállási időszakban számos kérdés merül fel. Fontos például, hogy ügyfeleink átállási ideje már a szerződéskötés napjával megkezdődik, mely általában két év, állókultúrák, szőlő esetében három. Nem érdemes várni a bejelentkezéssel, mert ahhoz, hogy terményt átállásiként lehessen értékesíteni, a szerződést a betakarítás előtt legalább 12 hónappal meg kell kötnie velünk. Az átállási idő lerövidítéséről és a tanúsítószervezetváltásról a HÖG munkatársaitól kaphat bővebb információt.

 

 

Elérhetőségeink:
1036 Budapest, Dereglye u. 5/2, 1. em. 5.
+36-1/336-0533
www.okogarancia.hu
[email protected]

 

Hungária Öko Garancia