fbpx

ISEKI kompakt traktorok az Alföldi Állattenyésztési Napokon!

Írta: Szerkesztőség - 2018 május 20.

A prémium kategóriás japán ISEKI traktorok és fűnyírók teljes európai kínálatából ízelítőt kaphattak azok, akik ellátogattak a Városkert Kft. standjára

Újdonság: az Agritechnica 2017 kiállításon mutatkozott be a 48 LE-s ISEKI TLE 4490Szintén világújdonság az ISEKI SF 224/235 professzionális fűnyírócsalád A Városkert Kft. a japán ISEKI gyártómű magyarországi hivatalos importőreként a 2018. május 10-12-e között megrendezett Alföldi Állattenyésztési Napokon, Hódmezővásárhelyen az ISEKI kompakt traktorok és professzionális fűnyírók teljes palettájából nyújtott ízelítőt a nagyközönség részére.

A Városkert Kft. standjára látogatók a legkisebb, 18 LE-s kompakt traktortól kezdve az új fejlesztésű 40-66 LE-s TG sorozatig számos modellt tekinthettek meg. A kiállított gépek között olyan újdonság is szerepelt, mint pl. a TLE 4490 modell, ami Európában először a novemberi Agritechnica kiállításon debütált. Az elsősorban a mezőgazdasági felhasználáshoz kiállított típusok mellett a kommunális felhasználásra szánt modellek is megtalálhatóak voltak. A nagyteljesítményű fűnyírók közül a már Magyarországon is régóta nagy darabszámban értékesített típusok mellett szintén találhattunk világújdonságnak számító modellt a kiállított gépek között. A japán ISEKI gyártómű a 60 LE alatti traktorok piacán tölt be vezető szerepet európai és világviszonylatban. Az ISEKI termékeket – ahogy a japán gyártóktól megszoktuk – a rendkívül magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az igen jó ár-értékarány jellemzi. Az ISEKI mezőgazdasági vonala kiváló ár-érték arányú, magas minőségű és megbízható kompakt traktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természetesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék-meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, de telephely-fenntartásra és egyéb kommunális feladatok elvégzésére is kiválóan alkalmasak.

www.iseki.hu

+36 23 532 800