fbpx

Japán precizitás

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 10.

2014. január 1-től a Kubota márka hivatalos magyar importőre a Két-Kata Kft. lett. Az Agrárgépshow-n nagy hangsúly került a GX széria bemutatására, melyből Európában két modell érhető el jelenleg: 116 LE teljesítménnyel az M110GX, 140 LE teljesítménnyel pedig az M135GX.

Japán precizitás és technológia – mit is jelent valójában?

A japán színvonalat nem szükséges bemutatni a magyar gazdáknak. A mérnökök elsődleges célja olyan traktort tervezni, mely minimális számú alkatrészből, minimális beszállítói körrel, maximális megbízhatóságot megcélozva teljesíti az elvárásokat. Minden apró részletük – műszaki szemmel nézve- alaposan ki van dolgozva. Az üzembiztos gyártmányra kielégítő biztosítékot nyújt a 2+1 év gyári garancia.

Miben rejlik a GX erőssége?

Megbízhatóság-Érték!

Ezen kívül néhány fontos márka-specifikus tulajdonság:

  • A “Bi-Speed” kormányzással extrém kis fordulókör érhető el.
  • Kardántengely nélküli kúpkerekes mellső oldalhajtások. Nincs bekormányzási szöget határoló tengelycsukló, szokatlanul nagy szabad magasság.
  • Négy oszlopos tágas vezetőfülke, amely még két személy számára is kényelmes és nagy szabadságérzetet ad a kezelőnek.
  • Takarékos és csendes motorok, minimális elektronika.
  • Terhelés alatti irányváltó, 8 sebességes csoport PowerShift, egyszerűen beállítható automata funkciókkal.

Miért pont a 110 GX?

Mérete miatt a leguniverzálisabb gép; megfelelő abroncsozással alkalmas sorközművelésre, kellően mozgékony és teljesítménye alkalmassá teszi nehéz talajmunka végzésére is.

A gépet úgy specifikáljuk, ahogyan a magyar gazda szeretné. Megfelelő méretű és gyártmányú abroncsozás állítható felniken, 2+1 vezetékes légfék, frontsúlyok, kiforduló mellső sárvédő, légrugós ülés, utas ülés, hátsó ablaktörlő-mosó, lengő vonórúd, CD-s rádió; csak a fontosabbakat említve.

Milyen gazdaságokat céloz meg?

Lényegében teljes mértékben alkalmas az általános feladatokra, akár kis-, akár nagyobb gazdaságról legyen szó. Ezek a gépek a kisebb gazdaságok vezérgépei, vagy nagyobb gazdaságoknál eszközhordozók lehetnek a könnyebb vetési, ápolási, szállítási feladatok elvégzésére.

Mikor lehet kipróbálni?

Már tavasszal szervezünk országos szintű 110 GX demó körutat, amire már most érdemes jelentkezni kereskedőinknél, nehogy lemaradjon.

Kereshetnek elérhetőségeinken, illetve az április 25-27 között rendezendő XX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok B/456 standján.

Ha felkeltettük érdeklődését, keresse bizalommal kereskedőinket!

Két-Kata Kft.