Jelentkezzen kedvezménnyel az OMÉK-ra!

Az idei Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeri Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak kiállítói helyet április végéig. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum szerint az árengedmény meghosszabbítása számos potenciális kiállító számára teheti elérhetőbbé a vásáron történő megjelenést.

Az eseménynek 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO ad helyet. A korábbi évekhez képest újszerűbb és programdúsabb eseményt kapnak a látogatók a kor kihívásaira reflektáló szakmai programokkal, az agrár- és élelmiszer-innovációk legújabb vívmányainak felvonultatásával.

Az élelmiszer- és agrárdigitalizáció is hangsúlyozottan jelenik meg a rendezvényen, mert a magyar mezőgazdaság jövedelemtermelő képességének hosszú távú megőrzéséhez és megerősítéséhez a jövőben nagy szükség lesz a digitálisan is képzett munkaerőre. A szervezők egyik legfontosabb célja, hogy az agrárpályát a fiatalok számára is vonzóvá tegyék.

A 79. OMÉK szervezői az őstermelők, kistermelők, kis- és középvállalkozások mellett a nagyobb élelmiszeripari cégek jelentkezésére is számítanak: a 2019. április 30-ig szóló 10 százalékos, úgynevezett early bird kedvezményes jelentkezési lehetőség mindannyiuk számára elérhető. A jelentkezési lapok a vásár honlapjáról tölthetők le, ahol a jelentkezés feltételei és minden szükséges információ is megtalálható.

Tartalom közti banner a cikk végére
no