fbpx

KALI Akadémia – online kurzus

Írta: Kalmár Nárcisz - 2020 február 28.

A KALI Akadémia tudásanyagát most online kurzus keretében is elsajátíthatja. Ebben a programban időszerű témákat elevenítenek fel a növénytermesztéshez kapcsolódóan. Próbálja ki, és jelentkezzen most!

Ezekre az előnyökre számíthat onlinekurzus-résztvevőként:

  • tömör, hatékony, gyors: a szemléltető előadáson belül minden fontos szakmai tudásanyagot átadunk Önnek;
  • ingyenes, időtakarékos: az online kurzuson való részvétel ingyenes. Ezzel megspórolható az az idő és pénz, amit a rendezvényre utazással töltene vagy arra költene;
  • interaktív: az online kurzus alatt kérdéseket tehet fel, melyekre az előadó az előadás végén közvetlenül válaszol.

Ilyen könnyen vehet részt rajta:

  • Jelentkezzen most! A részvételhez szükséges linket jelentkezés után e-mail-ben küldjük Önnek – és még egyszer, emlékeztetőül, röviddel az online előadás kezdete előtt.
  • A részvétel minden olyan PC-n (asztali számítógép), laptopon, tableten vagy okostelefonon keresztül lehetséges, mely rendelkezik internetkapcsolattal.
  • Nincs más dolga, mint a képernyőn követni és a hangszórón/fejhallgatón keresztül hallgatni az élő előadást.
  • Írja be kérdéseit egyszerűen a szövegmezőbe, és küldje el nekünk egy kattintással! Az előadó minden beérkező kérdésre válaszol.

Online kurzus 1. A magnézium – amit érdemes tudni erről a makroelemről

Ez vár Önre az online kurzuson

A magnézium a klorofill központi eleme, amely nélkülözhetetlen a fotoszintézishez. Ezenkívül a magnézium fontos szerepet játszik a szénhidrátok növényen belüli szállításában. Csak megfelelő magnéziumellátás mellett tudnak a fotoszintézis során megtermelt asszimiláták a növekedésben lévő szervekbe jutni – pl. gyökerekbe, szárakba, gumókba, szemekbe. Ezért magnéziumhiányban a gyökérnövekedés és a termésképzés akadályozott. A magnézium további fontos szerepe a stressz elleni védelemben mutatkozik meg, pl. szárazságban.

Ezen az online kurzuson információkat gyűjthet arról, hogy a magnézium növényekben betöltött szerepét hogyan tudja a termésképzés fokozására tudatosan felhasználni.

Jelentkezzen most!

Jelentkezhet egyszerűen, a következő linken: [ITT]

Ezután automatikusan megérkezik a megadott e-mail-címére a részvételhez szükséges link, ami az online kurzus kezdete előtt emlékeztetőül újra meg fog jelenni Önnek.

A magnézium – amit érdemes tudni erről a makroelemről:

időpontja:

Uhrzeit 2020. 03. 06., 10:00–11:00

Időtartama: 1 óra

Részvételi díj: ingyenes

Online kurzus 2. A hiánytünetek alapjai: felismerésük, hatékony beavatkozás és profittermelés. Elsősegély a hiánytünetekhez

Ez vár Önre az online kurzuson

Minden növény magas elvárásokat támaszt a tápanyagellátás terén. A főbb tápanyagok – nitrogén, foszfor, kálium, magnézium, kén és kalcium – mellett a növénynek mikroelemekre is szüksége van, mint például bórra, mangánra és cinkre. Amennyiben tápanyaghiány lép fel, úgy azt a növény fiziológiai stressznek éli meg, és csökkenti a termelékenységét – negatív kihatással a termésre és a minőségre. Ezért a kiegyensúlyozott szemléletű trágyázás esetén a hangsúly a megelőzésen van. A tápanyag szempontjából ún. „csúcsidőszakokban” vagy éppen szárazság idején ennek ellenére felléphet tápanyaghiány.

Mindez azon múlik, hogy a hiánytüneteket felismerjük és beavatkozzunk. A hiánytünetek alapjai című online kurzus ebben segít Önnek.

Jelentkezzen most!

Jelentkezhet egyszerűen, a következő linken: [ITT]

Ezután automatikusan megérkezik a megadott e-mail-címére a részvételhez szükséges link, ami az online kurzus kezdete előtt, emlékeztetőül, újra meg fog jelenni Önnek.

A hiánytünetek alapjai:

időpontja:

Uhrzeit 2020. 03. 24., 10:00–11:00

Időtartama: 1 óra

Részvételi díj: ingyenes