fbpx

Kiváló minőségű Locust csúszókormányos rakodógépek a legkedvezőbb áron a K-C Agro Kft. kínálatában!

Írta: Szerkesztőség - 2018 április 20.

A K-C Agro Kft. kínálatában továbbra is meghatározó szerepe van a Locust csúszókerekes rakodógépeknek, melyekkel ezek után is segítséget nyújt a mezőgazdaságban tevékenykedő vállalkozásoknak. A Locust márka már bizonyított a több mint 20 éves jelenlétével a csúszókormányos rakodógéppiacon. A magas szintű fejlesztési és gyártási technológiáknak köszönhetően a jelenlegi legmodernebb Locust rakodógépek rendkívül magas műszaki és technikai paraméterekkel rendelkeznek.

A típusok – L753, L903, L1203, L1203 Telspeed – az univerzális kisrakodók teljes palettáját átfogják 750 kg-1250 kg teherbíró képességig.  A rakodók gazdaságos és széleskörű alkalmazása a több mint 20 féle gyorscsatlakozású adapternek köszönhetően – bálatüske, raklapvilla, trágyavilla, bálafogó, tolólapok, seprőadapter, gödörfúró, stb. – kiválóan alkalmas a mezőgazdaság számos területén végezhető munkákra. A Locust rakodógépekre egyaránt jellemző a gyorsaság, a könnyű kezelhetőség és a megbízhatóság. A korszerű Yanmar-motorok a legújabb Bosch-Rexroth hidraulika rendszerrel rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztást eredményeznek.  Fontos, hogy az új típusok könnyen hozzáférhető, áttekinthető, szerelhető meghajtás- és motortérrel rendelkeznek, amelyek nagyban megkönnyíthetik a szükséges karbantartásokat. A K-C Agro Kft. emellett teljes körű alkatrész-utánpótlást is biztosít az összes régi és új Locust rakodógéptípushoz, kedvező áron, gyors kiszállítással. Szakszerű szervizeseinknek köszönhetően vállaljuk használt és régi gépek teljes körű felújítását is megfizethető áron.

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre egyéb mezőgazdasági erő- és munkagépek tekintetében is, ezzel is segítve a szektor vállalkozóit.

Elérhetőségek:
Pápai Gábor: +36 30 371 5103
Bucsuházy István: +36 70 502 7126
www.locustrakodo.hu
www.kcagro.hu