fbpx

Külföldön is gyűjtsön tapasztalatot!

Írta: Csomor Zsolt - 2019 szeptember 26.

Az Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatóság cseh- és lengyelországi zöldség- és gyümölcsfeldolgozási szakmai tanulmányutat szervez.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának eltökélt szándéka, hogy a NAK élelmiszeripari tagsága számára kézzelfogható segítséget nyújtson az exporttevékenységük fejlesztéséért. Ennek érdekében részvételi lehetőséget kínál 13 tagja számára, akiknek kisbuszos utazással szakmai tanulmányutat szervez.

Az október 7-11. közötti szakmai tanulmányúton olyan modern technológiát alkalmazó feldolgozóüzemeket látogatnak meg Cseh- és Lengyelországban, amelyek elsősorban hagyma-, leveszöldség- és burgonyafeldolgozási, valamint alma- és bogyósgyümölcs-feldolgozási jó gyakorlatokat mutatnak be. Emellett közvetlen találkozási lehetőséget biztosítanak a cseh, valamint a lengyel agrárkamara képviselőivel való találkozásra is.

Az útra elsősorban zöldség- és gyümölcs-feldolgozó tagjait várja a kamara, akik a program során látott technológiákat, és jó gyakorlatokat hazaérkezve alkalmazni tudják tevékenységük során. A tolmácsolás biztosított.

A programon való részvételt az étkezések kivételével cégenként egy főnek a NAK finanszírozza, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött! A programon maximum 13 fő részvétele biztosított, ezért a regisztráció nem jelent automatikus lehetőséget. Az utazás feltételei, a meghívó és programterv itt, a regisztrációs felület itt érhető el.
Jelentkezést követően a NAK munkatársa felveszi Önökkel a kapcsolatot! Az érdeklődők további információkat Racskó Tamás élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a [email protected] e-mail-címen.