Beérett a citrom a Szőrös család lajosmizsei ültetvényében. A különlegesen finom gyümölcsöknek még a héja is bátran fogyasztható, mert vegyszermentesen termesztik őket.
Magyar citrom: szedd magad élmény a Szőrös-kertészetben
CÍMKÉK
agrárbiológiai növényvédelemcitrommagyarMeyer citrommezőgazdaságszedd magadSzőrös és Kisjuhász Kertészet
Előző
Ezüstös függönyzáras malacmelegítő sertésgazdaságoknakKövetkező
A borjú fül-szenzor kulcsfontosságú adatokat nyújt 0-24-benKapcsolódó hírek
-
Jókor léptek, egyelőre nincs nagy aflatoxin-kockázat
A mezőgazdaságban fenyegetés az aflatoxin jelenléte, egy hazai kutatás új területen vizsgálta a védekezés lehetőségét.
-
Kukoricavetőgép-fejlesztések és vetéstechnikai újdonságok
A közelmúlt kukoricavetőgép- és vetéstechnikai fejlesztései elsősorban a nagyobb sebességet és pontosságot célozták meg.
-
A napraforgó okszerű kondicionálása
A stresszhelyzeteket (aszály, jégverés, herbicid hatás) könnyebben átvészeli a növény ezekkel a termékekkel.
-
Az innováció a kulcs a fenntarthatóság és az élelmiszerbiztonság eléréséhez – a Corteva alelnöke szerint
… ha a gazdálkodóinkat és a gazdálkodó közösségeket tartjuk szem előtt minden tevékenységünk során, akkor bármit elérhetünk – mondta Anne Alonzo a Corteva képviseletében.
-
Új, államilag elismert őszikáposztarepce-fajták
A Nemzeti Fajtajegyzékben 204 őszikáposztarepce-fajta szerepel, ami kiváló biológiai háttér a hazai repcetermesztéshez.