fbpx

..már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere!

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 06.

A HABI Kft.-nél célunk, hogy minél több gazda munkáját segíthessük megbízható minőségű erő- és munkagépalkatrészeink kínálatával, így hozzájárulhassunk a gördülékeny munkafolyamatokhoz és a minél bővebb termés eléréséhez. Ezért eredeti gyári és utángyártott MTZ és más traktoralkatrészek, nyugati erőgép és pótkocsi alkatrészek, kiegészítő termékek (kenőanyagok, gumik, csapágyak, akkumulátorok, LED lámpák, stb.), munkagépek és munkagépalkatrészek széles választékával várjuk Önöket országos szaküzlethálózatunkban.

Az mezőgazdaság minden munkafolyamatában kiválóan használható, a gazdák munkáját nagymértékben megkönnyítő homlokrakodó és adapterei népszerűsége töretlenül növekszik vásárlóink körében. Kis beruházás-igényűek, és a meglévő erőgép felhasználási körét is bővítik. Cserélhető munkaeszközeikkel bármilyen ömlesztett anyag pl.: szemes termény, műtrágya, szerves trágya, valamint széna, szenázs és szalma bálázott formában történő rakodására is alkalmasak. A kaszálást követően a száradási folyamatot a renden lévő takarmány mozgatásával lehet gyorsítani. Ezért a szénakészítési technológiákban fontos szerepet töltenek be a rendkezelő gépek. Kínálatunkban a gazdák igényeinek megfelelően különböző méretű, talajhajtású, csillagkerekes rendsodrók és alkatrészeik is megtalálhatók, amelyek rendképzésre és rendforgatásra egyaránt használhatók.

A bálacsomagoló gépeket és kellékeket a minőségi szálastakarmányok, gyep- és lucernaszéna és a szenázskészítés igényeinek megfelelően a gyártók folyamatosan fejlesztik, ezért szaküzleteinkben is a legújabb, kiemelkedő minőségű termékeket kínáljuk. Annak érdekében, hogy a széles választékból a gazdálkodók a termelési szerkezetüknek, a termőterületi arányoknak, a betakarítandó terület nagyságának, és egyéb körülményeiknek megfelelő bálacsomagoló eszközöket válasszák ki a minőségi takarmány előállításához, értékesítőink szakmai tanácsadással állnak vásárlóink rendelkezésére országos szaküzlethálózatunkban. Továbbá a bálák mozgatásához használatos gépeket és alkatrészeiket, bálacsomagolókat:

bálakötöző zsinegeket, fóliákat és hálókat is találhatnak termékeink között. Bátran ajánljuk figyelmükbe kiváló minőségű, magas szakítószilárdságú és UV-stabilitású Karatzis bálahálóinkat. Látogasson el a http://www.habi.hu címen található weboldalunkra, ahol a bálázási hibákról szóló cikkünkben hasznos tanácsokat olvashat, melyekkel könnyebbé tehető a munka, és elkerülhetők a hibákból fakadó problémák!

A szállításhoz elengedhetetlen kellék a pótkocsi, a megbízható HW és MBP márkájú pótkocsikhoz kínálunk alkatrészeket.

Az általunk forgalmazott megbízható fülkehűtő megkönnyíti az Ön munkáját. Kiváló megoldás a mezőgazdasági erő- és munkagépek kabinjának hűtésére, menet közben és álló motornál is. Alkalmazhatja traktorokra, kombájnokra, markolókra és egyéb gépekre, melyeken nincs gyárilag beszerelt klíma. Ha az Ön gépébe utólag nem lehetséges a klíma beszerelése, vagy szeretne alacsonyabb áron hatékony megoldást találni, fülkehűtőnk segítségével a nyári hőségben is ugyanolyan kényelemben dolgozhat.

Áprilistól már Hajdúszoboszlón, a Nádudvari út 52/A szám alatt is megtalálja egyedülálló szolgáltatásainkat, több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várjuk Önt. Hamarosan nyíló új szaküzleteink zökkenőmentes kiszolgálása érdekében folyamatosan várunk különböző feladatkörök betöltésére új munkatársakat az ország minden területén.

Keresse állásajánlatainkat a http://www.habi.hu/index.php/allasok címen!

Termékeink és szaküzleteink listájáért látogasson el weboldalunkra, csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:

Tel.: +36-77/426-335

E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu
webaruhaz.habi.hu
facebook.com/habikft