fbpx

…már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere a tavaszi munkacsúcsban is

Írta: - 2018 február 09.

A HABI Kft.-nél tudjuk, hogy a tavaszi vetések optimális időben való elvégzése meghatározza a termesztés sikerét, ezért országos szaküzlethálózatunk értékesítői az egyedi alkatrészigényeket is rendkívül rövid határidővel szolgálják ki. 2018-ban már Kiskunlacházán a Rákóczi út 90. szám alatt is több ezer azonnal elérhető erő- és munkagépalkatrésszel, komplett munkagépek széles választékával várjuk Önt.

A tavaszi munkacsúcsra jellemző az időszak rövidsége, a tennivalók sokfélesége és nagy mennyisége, ezért a HABI Kft.-nél szélesítettük kínálatunkat a feladatok elvégzéséhez szükséges munkagépekből és alkatrészeikből, hogy kínálatunk segítségével Ön a javításokat a lehető legrövidebb állásidő alatt elvégezhesse.

Motorfelújítás során is válasszon igényeinek megfelelően eredeti gyári vagy utángyártott alkatrész kínálatunkból! Ha Ön is szeretné felkészíteni erőgépeit, munkagépeit a tavasz kihívásaira, már most kérje a megfelelő megoldáshoz szakértőink segítségét!

A tél elmúltával, a talaj szikkadása után kell elvégezni az őszi kalászosok fejtrágyázását, az őszi mélyszántások elmunkálását, a tápanyagutánpótlási feladatokat, a gyomirtó vegyszerezéseket, a tavaszi vetésű növények vetőágykészítését és vetését is.  Mivel a munkálatok gyakran éjszakába nyúlnak, próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban.

Termékeink és szaküzleteink listájáért látogasson el weboldalunkra, csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek: Tel.: +36 77 426 335

E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu   webaruhaz.habi.hu   facebook.com/habikft

CÍMKÉK habi kft