fbpx

…már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 24.

A HABI Kft.-nél az Önök igényeihez igazodva nyugati erőgép és pótkocsialkatrészek, komplett munkagépek, munkagépalkatrészek értékesítését is bevezettük.

A talajművelési munkák gondos és szakszerű végrehajtása biztosítja a növények számára a megfelelő talaj-előkészítést. Az egymást követő és kölcsönösen kiegészítő talajmunkák megfelelő eszközökkel való elvégzése szükséges ahhoz, hogy a talaj fizikai, kémiai, fiziológiai folyamatai kedvezően alakuljanak, a gazdák a lehető legmagasabb termésátlagot érjék el. A HABI Kft.-nél azonnal elérhető készletről kínáljuk az eke, kombinátor, kultivátor, talajlazító és tárcsa alkatrészeket. A folyamatos növénytermesztéssel egy adott terület talajának természetes tápanyag-szolgáltató képessége külső beavatkozás nélkül fokozatosan csökken. A tápanyag-visszapótlás célja a talaj gazdagítása a kultúrnövények növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges tápanyagokkal, a gazdaságos termelés céljából. A trágyaszórás gépi kiszolgálását segítik a HABI Kft. kiváló minőségű homlokrakodói és kanalai.

Ha erőgépei vagy pótkocsija meghibásodnak, szakértő értékesítő kollégáink az ország 23 pontján több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt. Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket! Éjszakába nyúlnak a munkálatok? Próbálja ki kedvező áron kapható, messzebbre és nagyobb fényerővel világító, hosszabb élettartamú ledes munkalámpáinkat is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban.

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:

Tel.: +36-77/426-335

E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft