fbpx

Megérkezett az AVANT legújabb multifunkcionális rakodója a 640-es

Írta: Szerkesztőség - 2014 október 27.

Az AVANT gépeket a derékcsuklós konstrukciójuk mellet a beépített innovációk sokasága teszi egyedülállóvá úgy, mint az oldalra kihelyezett teleszkópos gémszerkezet, a párhuzamkövető gémemelés, a terhelésérzékelő rendszer, vagy a Multi connector gyorscsatlakozó rendszere. Az AVANT a 600-as sorozatának ezt a gépét megnövelt vonóerővel (1400 kp) és magasabb haladási sebességgel (22 km/h) kínálja, mely tulajdonságokat a kétfokozatú kerékmotorjainak köszönheti. Alapjaiba véve a 635-ös továbbfejlesztett változata, eltérés a kerékmotorokban van, amelyek I. fokozatban növelik a vonóerőt, miközben II. fokozatban növelik a haladási sebességet. A nagyobb sebesség fokozza a fenntartási feladatok hatékonyságát, a nagyobb vonóerő pedig bármilyen feladatnál előnyt jelent.

Ez az eszköz kiválóan használható az istállókon belüli és az istállók körüli takarmányozási és fenntartási feladatokhoz, mivel a legkülönbözőbb célfeladatok is elvégezhetők egy géppel rengeteg élőmunkát megtakarítva. Könnyedén elvégzi az állattartó telepeken jellemzően előforduló feladatokat, de a kis mérete miatt beltérben is használható, ahová más gépek nem férnek be. Helyettesítheti a hagyományos homlokrakodókat is 1200 kg-ig és 2.8 m-es emelőmagasságig. Rendelhetőek DLX fülkével, amiben a fejlesztés eredményeképp csökkent a zajszint, nőttek az üvegfelületek, elérhetővé vált a klímaberendezés és a légrugós ülés is.

Az AVANT a gépeihez a legszélesebb adapter skálát kínálja, mely teljesen lefedi a kertészetek, a farmgazdaságok, az állattartótelepek, az építőipari vállalkozások, az erdészetek és az önkormányzatok útkarbantartási, kommunális, fenntartási feladatait. Szilázsvilla, kiosztókanál, takarmányterelő csiga, blokkvágó, körkefe, bálatüske, bálafogó, trágyavilla, szalmakiosztó, tolókefe, lófuttató borona, big bag szállítóhorog stb. néhány mezőgazdasági célú eszköz a több mint száz AVANT adapter közül, mely adapterek az AVANT gépek maximális kihasználhatóságát teszik lehetővé.

A Verbis Kft. munkatársai várják ügyfeleiket a cég bemutatótermében egy személyes konzultációra, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ a rendelkezésére álljon.

Verbis Kft.