fbpx

Mezőgazdasági acélcsarnok? Frisomat!

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 17.

A Frisomat huszonötéves magyarországi jelenléte során több, mint 1500, jelentős részben mezőgazdasági célú csarnokot épített. A cég minőségi anyagokból, minőségi munkával készülő acélcsarnokai a mezőgazdaság bármely ágában tevékenykedő gazda számára gazdaságos választást kínálnak – az egyszerű terménytárolótól a hőszigetelt feldolgozóüzemig.

A modernizálódó mezőgazdaságban az infrastrukturális háttér fejlesztésére a rugalmas és gyorsan épülő könnyűszerkezetes épületek korszerű megoldást nyújtanak. Nem meglepő, ugyanis egy jó minőségű acélcsarnok sokféle célt szolgálhat: funkcionálhat gabonatárolóként, sertés-vagy baromfitelepként, de zöldségtárolóként is. Sok esetben egy oldalt nyitott épület is elégséges, például egy géptároló vagy műtrágyatároló esetén.

Minőség, amit ajánlanak

Műtrágyatároló épült például a somogyi Kánya-Ker Kft. számára – utóbbi projektnél érdemes megjegyezni, hogy az ügyvezető, Orbán Gyula ajánlás útján került kapcsolatba a Frisomattal. Nem is csalódott a cégben – a projekt kapcsán a gyorsaságon költséghatékonyságon túl a messzemenőkig rugalmas vevőkiszolgálást emelte ki.

 
A Kánya-ker nyitott oldalú műtrágyatárolója

A Frisomat ugyanis nemcsak megbízható és rugalmas, hanem az egységesített kivitelezési folyamatnak és az évtizedes rutinnak köszönhetően nagyon gyors is: a csarnokok a tervezés és az engedélyek beszerzése után néhány hét alatt felépülnek. Ne tévesszen meg azonban senkit a kivitelezés sebessége: ezek az épületek a csavarokkal történő összeszerelésnek és a jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően rendkívül időtállók. Mivel a horganyzott acélelemek nem hegesztve vannak, hanem csavarozva, sokkal kevésbé hajlamosak rozsdásodásra.

Komplex megoldások

Egy műtrágyatárolónál nincs szükség bonyolult műszaki megoldásokra, egy modern baromfitelepnél annál inkább: nemcsak állandó hőmérsékletű, folyamatosan keringetett levegőre, hanem egy bonyolult etető-és itatórendszer beszerelésére is szükség van. A Hercsi-Hús Kft. pont ezért választott egy Frisomat csarnokot, amelyek szerkezetbe beépítették az etető-és itatórendszert. Az épületet ezután szendvicspanelekkel szigetelték, majd beszerelték a levegő keringetéséhez szükséges ventilátorokat. További előny, hogy a kiváló minőségű, horganyzott acél nem korrodálódik a trágya, illetve a felszabaduló ammónia hatására.


A Hercsi-Hús Kft. baromficsarnoka

Négy a magyar igazság!

A mezőgazdaságban, ahol kiemelt fontossága van a megbízhatóságnak, az ember szívesebben dolgozik ismert és már bizonyított partnerekkel. A jó minőségben elvégzett munka újabb megrendeléseket fial – így történt ez a Békéscsaba melletti Kerek-tanyán, amely egy folyamatosan bővülő családi vállalkozás. Az első két csarnok még 2008-ban épült, azóta pedig két újabb csarnokkal bővült a gazdaság.

Az egyik legnépszerűbb gabonatároló típus, az Omega Plus

„Elégedettek voltunk a Frisomat csarnokaival, a további beruházások esetén sem gondolkodtunk másban, ez az utolsó csarnok, ami elfér erre a telephelyre, így könnyen döntöttünk a már jól bevált és számunkra megfelelő műszaki színvonalú Frisomat csarnok mellett.” -nyilatkozta Béres András cégvezető.

A Frisomat költséghatékonyságának, jó minőségének és remek vevőkiszolgálásának köszönheti sikereit – látszik, hogy erre a kombinációra a magyar mezőgazdaságban is komoly igény van.

Tekintse meg mezőgazdasági acélcsarnokainkat!

http://www.frisomat.hu