fbpx

Traktorok egyedi felszereltséggel

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 17.

A Gépközvetítő Kft. elsősorban John Deere mezőgazdasági traktorok és egyéb mezőgazdasági eszközök beszerzésével foglalkozik megbízásos formában, széleskörű külföldi kapcsolatrendszerén keresztül.

Küldetésünk, hogy a magyar mezőgazdasági termelők az európai uniós tagságunk előnyeit kihasználva, az igényeiknek a leginkább megfelelő John Deere traktorokat és egyéb eszközöket jelentős árelőnnyel vásárolhassák meg, ráadásul akár áfa-mentesen. Mindezt ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal, maximálisan Ügyfeleink igényeihez igazodva igyekszünk megvalósítani.

Beszállítóink árajánlatai közül a legkedvezőbbet választjuk ki Önnek, így biztosítva a legnagyobb pénzügyi megtakarítást. Önnek nem szükséges a készleten lévő gépek felszereltségével kompromisszumot kötnie, állíttassa össze leendő John Deere gépét az Ön egyedi igényei szerint! Így traktora teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit valóban használni szeretne, és semmi olyan „felesleges”, a gép vételárát növelő extrát nem fog tartalmazni, amire valójában nincs is szüksége.

Igyekszünk felmérni Ügyfeleink igényeit, majd ezt követően a számukra leginkább megfelelő gépet ajánlani. Bemutatjuk az egyes géptípusok előnyeit, hátrányait a lehető legteljesebb módon, hogy Ön végül meghozhassa a legjobb döntést, és hosszú távon elégedett lehessen megvásárolt gépével. Éljen az egyedi konfigurálás előnyeivel!

AKTUÁLIS AKCIÓS KÍNÁLATUNKBÓL:

John Deere 6170M, 3.290 ÜZEMÓRÁS, AKCIÓS ÁRON ELADÓ!

Specifikáció:

Évjárat: 2016

Üzemóra: 3.290 (a gép foglalásáig változhat)

Állapot: kiváló

Motor: 6,8 literes, 6 hengeres John Deere Diesel motor

Teljesítmény: 170 LE (126,8 kW)

Műszaki tartalom:

Váltó:

 20/20 AutoQuad Plus váltó 40 km/h

Hátsó, mellső tengely:

MFWD TLS rugózott mellső híd

Kerekezés, sárvédő:

Első kerék: 600/65R28

Hátsó kerék: 650/75R38

Michelin abroncsok

Hidraulika és TLT:

TLT: 540/540E/1000 U/min

3 pár (SCV)

Fülke:

Légkondicionált Standard fülke tetőablakkal

Légrugós Grammer ülés+Utasülés

Világítás, Elektromosság:

Világítási csomag.: Alapvilágítás + munkalámpák (elöl 4 db, hátul 2 db)

Vonószerkezet:

Pick Up Hitch hidraulikus alsó vonórúd és trágyakampó

Magasságában állítható pótkocsi vonófej

Tartozékok:

Légfék (2+1 körös)

Mellső súlytartó

18 db 50 kg/db JD mellső táskasúly, összesen 900 kg

A pontos felszereltségért kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

AKCIÓS ÁR:  90.750.- EUR  helyett 78.950.- EUR!

Kedvező finanszírozási lehetőségek (hitel/lízing), akár 10% önerőtől, 9 pénzintézet kínálatából az Ön számára legkedvezőbb megoldást kiválasztva.  

Akár ÁFA MENTESEN is (amennyiben Ön- vagy cége ÁFA alany, az ÁFÁ-t átmenetileg sem kell megfinanszíroznia, visszaigényelnie)! A tájékoztatás nem teljes körű, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Amennyiben a fenti gép nem felel meg elvárásainak, kérje kedvező ajánlatunkat egyedileg az Ön igényei szerint összeállított új John Deere traktorra!

A képek tájékoztató jellegűek.

http://www.gepkozvetito.hu/gep/john-deere-6170m/