fbpx

Minden részletében minőség és megbízhatóság

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 december 21.

Gazdag alapfelszereltségű és extra teherbírású kéttengelyes Zaslaw D-737-14 XL pótkocsi

A Zaslaw D-737-14 XL típusú, három oldalra billentő pótkocsi kategóriája egyik legerősebb és legjobb teherbírású járműve. Kifejezetten erős I-gerenda alvázra, prémium, nagy teherbírású és sebességindexű hidakra épül a formatervezett strapabíró felépítmény.

A Zaslaw gépgyár több mint 60 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik, és gyárt szigorú műszaki követelmények alapján jó minőségű közúti, valamint mezőgazdasági pótkocsikat. Nem véletlenül vált Európa-szerte híressé Lengyelország egyik legnagyobb pótkocsigyártója. A szóban forgó Zaslaw D-737-14 XL kivitel hazánkban is kedvelt, országszerte elterjedt típus. Gazdag alapfelszereltség és a versenytársakhoz képest extra teherbírás jellemzi. A pótkocsi kifejezetten erős I-gerenda alvázzal, 80 km/h-s sebességindexű, 13 tonnás ADR hidakkal, valamint jó anyagvastagságú felépítménnyel (padozat 5 mm, oldalfalak 3 mm vastag acéllemez) rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy az ügyfél igénye szerint 18 és 20 tonna bruttó teherbírással is kérhetők a Zaslaw D-737-14 XL  típusok. Az XL kivitel megemelt, 800 + 800 mm oldalfalú, 2,45 m belső szélességű és 5,2 m hosszú, azaz 20,5 m3 térfogatú pótkocsi. Ebből kifolyólag nagyon előnyös szempont, hogy hivatalosan is lehet 20 tonna bruttó összsúlyra vizsgáztatni. Gyakorlati tapasztalatok, hogy a mezőgazdasági pótkocsik szinte mindig túlterhelve közlekednek, de a Zaslaw esetében a két 23 tonna teherbírású híd könnyedén elbír folyamatos maximális terheléssel is. Kényelmesen és biztonságosan szállíthatunk akár 16-17 tonna gabonát is, az erős parabelrugózás „túlterhelés” mellett is finoman csillapít.

 

pótkocsi

 

Közúti pótkocsigyár lévén a Zaslaw minden részletében odafigyel a minőségre, minden alkotóeleme minőségi beszállítótól érkezik. A márkatársakkal szemben az említett erősebb alváz vagy híd mellett a gazdag alapfelszereltség is kiemelkedő.

Alapárban új gumik (385/65 R22,5), kétkörös légfékrendszer automata fékerőszabályzóval, elöl-hátul sárvédők, lökhárító, lámpavédő, szerszámosláda, kézmosó tartály, központi oldalfalnyitás-zárás (egyszerűbb visszazárással), hátsó kivezetések, vonófej, hátsó magleeresztő surrantóval, gyári ponyva, ponyvázórúd, pódium, közúti (105 km/h sebességindexű) Y-vonórúd, ingyenesen választható festett vagy horganyzott alváz stb.

Számos gyártónál ezek az alapvető és praktikus elemek hiányozhatnak az alapárból. Természetesen opcionális lehetőségek között is bőven válogathatunk, BPW híd, új vagy futózott pótkerék, oldalsó surrantó (5,2 m hosszan), aláfutásgátló, szélesebb abroncsok, automata vonófej és így tovább. A teljes hosszúságban felszerelt oldalsó surrantó, mely oldalfallal együtt nyílik-záródik, kifejezetten előnyös a gyümölcstermesztők körében.

A strapabíró konstrukció, a garantált hosszú élettartam és a jó teljesítmény együttesen hatékony munkavégzést eredményez. Cégünk mint a hivatalos magyarországi importőr pedig a kedvező árat biztosítja. A Zaslaw D-737-14 XL kivitel az egyik legjobb ár-érték arányú pótkocsi a piacon.

 

pótkocsi

 

Sato-Gép Kft.
www.satogep.hu