ÁTK pályázat, minőségi gépek

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 május 07.

Megjelent az „Állattartó telepek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.1.9-21 kódszámú) pályázat, mely keretében a mezőgazdasági termelők támogatást igényelhetnek állattartó telepeik technológiai fejlesztésre és eszközbeszerzésre. A Sato-Gép Kft. minőségi gépeket kínál, melyekkel könnyebben és hatékonyabban végezhetjük a munkát, és fenntarthatóbbá tesszük gazdaságunk.

 

Érdemes kihasználni, hogy a pályázat segítségével előtérbe helyezzük a magasabb minőségű munkagépeket, így sokkal hatékonyabbá tehetjük a termelést, mellette értékállóbb és hosszabb élettartamú gép kerülhet a gazdaságunkba, ami hosszú távon pénzügyileg is kifizetődőbb. Állattenyésztő üzemek, családi vállalkozások számára számos jó minőségű (egyes gépek kifejezetten prémium kategória) gépcsoportot kínálunk, de természetesen nem csak a pályázni szándékozók részére.

 

Mezőgazdasági pályázat, minőségi munkagépek a Sato-Géptől
Jó minőségű gépcsoport a
kínálatban, természetesen nem csak a pályázni szándékozók részére (Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

STOLL traktorra szerelhető homlokrakodók

A világ egyik vezető márkája, német gyártmányú homlokrakodó, mely kitűnő segítséget nyújt minden gazdaság számára, legyen az bármi nemű kiszolgáló munka, vagy mindennapi kemény igénybevételt igénylő munkavégzés. Az állattartó telepeken fontos, hogy minden nap üzembiztos rakodó végezhesse a sokrétű munkát, mert valóban nap mint nap szükség van a rakodógépre. Bálamozgatás, takarmánykezelés, trágyakezelés, növénytermesztés során végzendő feladatok, telephely karbantartás, és így tovább. Könnyen kezelhető és strapabíró gépre van szükség és hosszú távon a prémium minőség sokkal kifizetődőbb.

A STOLL homlokrakodókat egyszerű kezelhetőség mellett gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésre tervezték. Magas minőségének köszönhetően generációkat képes kiszolgálni, és alacsony alkatrészigénye mellett gazdaságosan fenntartható. Kitűnő választás bármely ágazatban gazdálkodók számára. Németország vezető rakodója több mint 50 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik és szinte bármely traktorra tökéletesen illeszkedő konzolt kínál 30-300Le között. Nem véletlenül választja évtizedek óta számos nyugati traktormárka gyári beszállítójának. Használja ki a pályázati lehetőségeket és válassza a világ egyik legjobb homlokrakodóját gazdasága számára.

 

Mezőgazdasági pályázat, minőségi munkagépek a Sato-Géptől
STOLL FZ Profiline 50.1 homlokrakodó
(Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

ZASLAW pótkocsik

Termény-, szálastakarmány-, és bálaszállító pótkocsikat kínálunk széles választékban. Legfontosabb tulajdonsága a ZASLAW pótkocsiknak, hogy rendkívül erős, strapabíró alvázzal és felépítménnyel rendelkeznek, valamint minden esetben a megengedett össztömeg fölötti teljesítményű hidakkal. A 60 éves gyártási tapasztalat révén minden részlete jól átgondolt és külső komponensek is minőségi beszállítóktól érkeznek. Tegye hatékonyabbá szálastakarmány és bálamozgatását jó minőségű, de elérhető áron beszerezhető erős pótkocsikkal.

Az új D-764-21R teknős tandem pótkocsi robosztus, de egyben tetszetős formatervezett típus. A stabil alvázra épülő 6 mm-es nagy rugalmasságú acélból készült keret, illetve 4 mm vastag oldalfalak nagy teherbírást eredményeznek. A tökéletesen megtervezett teknőforma, sima belső felületek és az alapfelszereltségű hidraulikusan nyíló hátfal gyors és egyszerű töltést és kirakodást biztosít. Erősített 13 tonna teherbírású közúti ADR hidakkal, vagy igény esetén BPW hidakkal is kérhető. Térfogata magasítástól függően 24-33m3, rakfelület hosszúsága 7,08m. Felszereltséget tekintve fontos megemlíteni a kormányozható tengelyt, vagy az oldalsó billentés lehetőségét, de számos egyéb praktikus opciónak köszönhetően minden gazda a saját igényei alapján juthat hozzá az új ZASLAW teknős pótkocsihoz. Legyen szó terményről, vagy szálastakarmányról, az ideális választás, hogy hatékonyabbá tegyük a szállítást.

 

Mezőgazdasági pályázat, minőségi munkagépek a Sato-Géptől
ZASLAW D-764-21 pótkocsi
(Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

ZASLAW D-745-14 bálaszállító a közútra épített nyerges pótkocsikkal azonos, rendkívüli teherbírású I-gerenda alvázra épül. Ennek köszönhető a legnagyobb 14,3 és 20 tonna nettó teherbírású típusokat különböztetünk meg, és háromtengelyesek. A teljes rakfelület 10,92m, hátsó egy méteren szakaszonként állítható. Platólemez vastagsága 4 mm, mely szintén az erősebb bálaszállítók kategóriába sorolja, mint ahogy az erősített hidak is.

Áldozzon a minőségre, mellyel garantáltan hosszú élettartamú strapabíró gépekhez juthat. Igény esetén pályázatíró partnerünk, a Gazda Kontroll Kft. segít a pályázati dokumentáció előkészítésében, illetve a teljeskörű lebonyolításában.

 

Mezőgazdasági pályázat, minőségi munkagépek a Sato-Géptől
ZASLAW D-745-14
(Fotó: Sato-Gép Kft.)

 

Bővebb információért, vagy személyre szabott kedvezményes árajánlatért látogasson el cégünk honlapjára.