Minőség elérhető áron

A Bicsak Kft több évtizede foglalkozik mezőgép-kereskedelemmel. A cég fontos szempontnak tekinti a gépek minősége mellet azok megfizethetőségét is. Ennek kapcsán vette fel a kapcsolatot lengyel  mezőgép gyártókkal,  hogy az említett célt meg tudja valósítani.

Figyelve a lengyelországi mezőgépgyártás fejlődését, azt láthatjuk, hogy napjainkban meglepően színvonalas termékeket állítanak elő, amely termékek a világpiacon is megállják a helyüket. Mind technológiában mind minőségben igyekeznek felzárkózni a méltán neves európai gép gyártók színvonalára.

 Cikkünkben röviden bemutatunk két különbözőszektorban sikeresen tevékenykedő céget, amely cégek képviseletét hazánkban a Bicsak Kft látja el. Ezzel színesítjük a magyarországi mezőgép választékot

Az ARAJ cég 1989-ben alakult.Kezdetben gabonaszárítók gyártásával foglalkoztak.  A működésük 20 éve alatt a vásárlói igények hatására felismerték, hogy csak akkor tudják tevékenységüket jól és a megrendelők megelégedettségének megfelelően végezni, ha teljes és komplex szolgáltatással kínálják termékeiket a piacon. Ez a felismerés vezetett oda,hogy mára már a cég komplett technológiákat kínál a gabonaszárítás, -tisztítás,illetve a tárolás technológiák területén, színvonalas telephelyeket létrehozva a megrendelők számára.

 Nagy részben saját gyártású berendezések alkalmazásával készítik a telepeiket, ami megkönnyíti azok tervezését és működtetését. Ma az ARAJ cég Lengyelország legnagyobb gabonaszárítási és tárolási technológiákat gyártó cége.

A mezőgazdasági erőgépek után a legfontosabb eszközök a munkagépek. A lengyel cégek ebben a szegmensben is remekelnek. Egyik legnagyobb kínálattal rendelkező gyártójuk az UNIA GROUP mely1882 óta rendelkezik mezőgépgyártási tapasztalattal.

 Kínálatuknak öt nagy csoportja van:talajművelő eszközök, a tápanyag utánpótlás eszközei, a burgonya és zöldségtermesztés gépei, vetőgépek, valamint a zöldtakarmány-készítés gépei. Az UNIA felkészült azokra a kihívásokra, amelyeket a mezőgazdasági gépek gyorsan fejlődő piaca támaszt gépeikkel szemben Európában. Hagyomány és modernség, ez garantálja, hogy az UNIA jó partnere legyen a fejlődő és a modern technikát igénylő, befektető mezőgazdasági üzemeknek.

Ezen cégek elkötelezett partnere évek óta Magyarországon a Bicsak Kft, ahol a vásárló komplex kiszolgálást kap a tervezéstől a megvalósításon át a későbbi üzemeltetésig. Értékesítéssel,alkatrész után pótlással, szervizeléssel és javítással – változatlan formában –  immár 20 éve állunk a már meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Bicsak Kft.
Kiskunhalas